Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της! (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια...

1 Σεπτεμβρίου 2019 16:21
Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της! (Video)

Είναι από αυτά που όταν συμβαίνουν δεν γίνεται να μην γελάσεις. Έτσι και αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ.

Τι της έμελλε να πάθει η κακομοίρα σβήνοντας τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της; Ενώ ετοιμαζόταν να σβήσει τα κεριά ξαφνικά της... έφυγε η μασέλα από το στόμα και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια. Γνωρίζετε ποιος είναι ο λόγος που δεν πρέπει να σβήνονται γρήγορα τα κεριά που ανάβουμε στην εκκλησία;

Δείτε το αστείο βίντεο:

Γιατί σβήνουμε κεράκια στα γενέθλια; Ποια ευχή έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες;

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα σε όλο τον κόσμο είναι το σβήσιμο των κεριών της τούρτας την ημέρα των γενεθλίων. Στις περισσότερες χώρες ακολουθείται η ίδια διαδικασία. Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

Πάνω στην τούρτα τοποθετούνται τόσα κεριά όσα τα χρόνια ζωής του εορτάζοντος. Φίλοι και συγγενείς λένε με μια φωνή το τραγούδι των γενεθλίων και στο τέλος ο εορτάζων σβήνει τα κεριά, κάνοντας μια ευχή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share