Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Αυτός ο πρώτος χορός του ζευγαριού δεν είναι σαν όλους τους άλλους!

Απίστευτο..

13 Σεπτεμβρίου 2019 12:27
Αυτός  ο πρώτος χορός του ζευγαριού δεν είναι σαν όλους τους άλλους!

Ο πρώτος χορός είναι πολύ σημαντικό έθιμο του γάμου και όλοι τον προσέχουν με μεγάλη προσοχή! Αυτός βέβαια ο πρώτος χορός δεν είναι σαν τους άλλους. Άνοιξαν την ντουλάπα τους και βρήκαν ένα ξεχασμένο γαμήλιο δώρο, που δεν είχαν ανοίξει για 9 χρόνια!

Ο πρώτος χορός μπορεί να είναι μία δύσκολη υπόθεση, ειδικά εάν ο γαμπρός νιώθει άβολα

Ωστόσο ο Τζάστιν Γούιλμαν σίγουρα δεν φάνηκε να νιώθει άβολα, καθώς ο ίδιος εμφανίστηκε να αιωρείται μπροστά σε εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο Αμερικανός μάγος συνεργάστηκε με την γυναίκα που παντρευόταν, την Τζίλιαν Σίπκινς, για να πετύχει αυτό τον άθλο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι καλεσμένοι τους ήταν ακριβώς δίπλα χαρούμενοι όταν ο Γούιλμαν ξεκίνησε το τέχνασμα.

Ποιο ήταν αυτό; Θα το δείτε και απλά θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, όπως και οι καλεσμένοι..

Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Αυτή η γιαγιά μπορεί να είναι 98 χρονών αλλά το σώμα της και η καρδιά της είναι πολύ νεότερα. Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της!

Η γιαγιά Δήμητρα, ομογενής που εδώ και πολλά χρόνια ζει στο Τορόντο, χόρεψε ένα υπέροχο «βαρύ» ζεϊμπέκικο, τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου στον γάμο της εγγονής της.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά.

Σίγουρα η γιαγιά ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, 9 July 2017
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share