Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρόμος: Αρκούδα ανοίγει την πόρτα του SUV! Λίγο μετά... συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Η κάμερα κατέγραψε τα πάντα!

3 Δεκεμβρίου 2019 21:05
Τρόμος: Αρκούδα ανοίγει την πόρτα του SUV! Λίγο μετά... συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Ο φόβος και ο τρόμος είναι οι αρκούδες! Τι συμβαίνει όμως όταν μια αρκούδα ανοίγει την πόρτα του SUV; Εσείς μπορείτε να μαντέψετε; Η πιο ασυνήθιστη οικογένεια: Δείτε τον αρκούδο-σταρ Στέφαν και τους…γονείς του (Video)

Ευτυχώς υπήρχε μια κάμερα να καταγράψει τα πάντα!

«Ω! Οχι, οχι!», ακούγεται να λέει μια γυναίκα, την ώρα που η αρκούδα καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα του οχήματος και να μπει μέσα σε αυτό. Το ζήτημα ήταν μετά πώς θα την βγάλουν. Ενας θαρραλέος άνδρας ανέλαβε να το κάνει. Και δεν έφτανε που έπρεπε να βρεθεί τόσο κοντά σε μια αρκούδα, άκουγε και μια γυναίκα να του φωνάζει συνεχώς οδηγίες.

«Ανοιξε την μπροστά πόρτα!», του φώναζε, καθώς εκείνος επιφυλακτικά πλησίασε το αυτοκίνητο και άνοιξε την πίσω πόρτα προκειμένου να βγει η αρκούδα. Ομως, η πόρτα του οχήματος έκλεισε ξανά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί κι άλλη προσπάθεια. Με τα πολλά, η αρκούδα βγήκε από το όχημα και έπειτα από… λίγη σκέψη απομακρύνθηκε. Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες, στην ίδια περιοχή.

Αρκούδα σκαρφαλώνει τα συρματοπλέγματα για να περάσει την Εγνατία Οδό! (Video)

Ένα θέαμα άνευ προηγουμένου είδαν όσοι έτυχαν να περάσουν από την Εγνατία Οδό και πραγματικά τρομοκρατήθηκαν. Μια αρκούδα πάλευε να περάσει τα συρματοπλέγματα ώστε να βρεθεί από την απέναντι μεριά του δρόμου. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι παράλληλα και λίγο επικίνδυνο!

Δείτε επίσης: Τρόμος σε τσίρκο: Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή! (Video)

Μια αρκούδα προσπάθησε να περάσει τα προστατευτικά σύρματα και να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Κοζάνης. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αρκούδα τα κατάφερε.

Δυστυχώς πολλές αρκούδες τραυματίζονται θανάσιμα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν την Εγνατία Οδό.

Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό και τον ξέφρενο χορό της. Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like!

Δείτε επίσης: Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έβαλαν στο βίντεο με μουσική και το ανέβασαν στο YouTube.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

Μαμά αρκούδα βλέπει το μωρό της να πέφτει στον γκρεμό και κάνει το απίστευτο!

Θα γνωρίσετε μία όμορφη μαμά αρκούδα και το υπέροχο μικρό της, που ήθελαν να περάσουν από ένα χιονισμένο βουνό στα σύνορα της Ρωσίας.

Η μητέρα προσπαθεί να οδηγήσει το μικρό της στην κορυφή αλλά η κλίση της πλαγιάς είναι πολύ μεγάλη και δυσκολεύονται. Η μητέρα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και περίμενε αγχωμένη το μωρό της. Ιωάννινα: Επιχείρηση διάσωσης για παγιδευμένο αρκουδάκι

Εκείνος όμως δυσκολευόταν πολύ. Συνεχώς γλιστρούσε στην πλαγιά αλλά ήταν αποφασισμένο να φτάσει στην μητέρα του.

Εκεί που είχε φτάσει σχεδόν στην κορυφή, πάλι γλίστρησε, ενώ η μητέρα του άπλωσε το πόδι της για να το φτάσει.

Δείτε τι έγινε μετά και θα πάρετε μεγάλη δύναμη και έμπνευση από τους δυο τους

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share