Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Τα σπάει η γιαγιά!

3 Σεπτεμβρίου 2019 13:32
Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Αυτή η γιαγιά μπορεί να είναι 98 χρονών αλλά το σώμα της και η καρδιά της είναι πολύ νεότερα. Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της!

Η γιαγιά Δήμητρα, ομογενής που εδώ και πολλά χρόνια ζει στο Τορόντο, χόρεψε ένα υπέροχο «βαρύ» ζεϊμπέκικο, τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου στον γάμο της εγγονής της.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά.

Σίγουρα η γιαγιά ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Aνέβηκε στην πίστα να χορέψει με τον Κιάμο: Το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται… (Video)

Ήταν η στιγμή που μια Fan του Πάνου Κιάμου εμφάνιση του στα ΑΣΤΕΡΙΑ live της Πάτρας , ανέβηκε στην πίστα και άρχισε τα δικά της χορευτικά κόλπα… Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι της Χριστίνας Αλεξανιάν που "κόλασε" μέχρι και τον Παπαδόπουλο!

Aνέβηκε στην πίστα να χορέψει με τον Κιάμο !Το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται…

Ο πιο σέξυ χορός στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε!

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, πριν από δυο περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξυ χορό που έχουμε δει ποτέ σε ζωντανή εκπομπή. "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το τσιφτετέλι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αναστάτωσε τους τηλεθεατές! (video)

Το θυμηθήκαμε ξανά επειδή έρχεται η Δευτέρα μετά τις διακοπές και είπαμε να πάνε κάτω τα.. φαρμάκια!
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share