Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πιο ασυνήθιστη οικογένεια: Δείτε τον αρκούδο-σταρ Στέφαν και τους…γονείς του (Video)

Περίεργα πράγματα...

4 Αυγούστου 2019 11:02
Η πιο ασυνήθιστη οικογένεια: Δείτε τον αρκούδο-σταρ Στέφαν και τους…γονείς του (Video)

Ο Στέφαν είναι μια αρκούδα με διεθνή φήμη. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, σε διαφημιστικά και σε πολλές φωτογραφήσεις για διάφορες καμπάνιες σε όλο το κόσμο. Απίστευτες στιγμές με ζώα που παραδίδονται στα χέρια του Μορφέα! (Video)

Η αρκούδα ζει μαζί με τους εκπαιδευτές Σβετλάνα και Γιούρι Παντελένκο, οι οποίοι τον υιοθέτησαν πριν από 26 χρόνια από κάποιους κυνηγούς. Έκτοτε ο Στέφαν είναι μέλος της οικογένειάς τους.

Γενικά είναι πολύ κοινωνικός και φιλικός με τους άλλους και του αρέσουν πολύ τα παιχνίδια και κυρίως τα θαλάσσια σπορ. Είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό, που οι εκπαιδευτές του έχουν φτιάξει τη δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Η χαριτωμένη αντίδραση του κουταβιού αυτού στον λόξυγγά του.

Ο λόξυγγας είναι ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος που συμβαίνουν σπάνια στον οργανισμό και έχουν διάρκεια από πέντε έως δέκα λεπτά συνήθως. Λόξυγγα δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σκυλιά.
Το κουτάβι του βίντεο που ακολουθεί έχει λόξυγγα για πρώτη φορά στη ζωή του και τα έχει εντελώς χαμένα. Κοιτά δεξιά και αριστερά, κοιτάζει πίσω του, γαβγίζει σε κάθε σπασμό και προσπαθεί να καταλάβει τι του γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως χαριτωμένο βίντεο στο Youtube που φτάνει περίπου τις 19 εκατομμύρια προβολές.

Είναι συχνό φαινόμενο για τα κουτάβια να έχουν λόξυγγα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μεγαλώσουν μπορεί να τους ξανασυμβεί αν πίνουν γρήγορα νερό, αν φάνε γρήγορα (λόγω του ότι μεγάλη ποσότητα περιττού αέρα εισχωρεί στο στομάχι και απελευθερώνεται με τη μορφή λόξυγγα) ή ακόμα και αν είναι πολύ χαρούμενο.

Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο:
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share