Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

Χορεύει καλύτερα και από άνθρωπο!

3 Νοεμβρίου 2019 10:24
Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό και τον ξέφρενο χορό της. Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like!

Δείτε επίσης: Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έβαλαν στο βίντεο με μουσική και το ανέβασαν στο YouTube.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

Μαμά αρκούδα βλέπει το μωρό της να πέφτει στον γκρεμό και κάνει το απίστευτο!

Θα γνωρίσετε μία όμορφη μαμά αρκούδα και το υπέροχο μικρό της, που ήθελαν να περάσουν από ένα χιονισμένο βουνό στα σύνορα της Ρωσίας.

Η μητέρα προσπαθεί να οδηγήσει το μικρό της στην κορυφή αλλά η κλίση της πλαγιάς είναι πολύ μεγάλη και δυσκολεύονται. Η μητέρα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και περίμενε αγχωμένη το μωρό της. Ιωάννινα: Επιχείρηση διάσωσης για παγιδευμένο αρκουδάκι

Εκείνος όμως δυσκολευόταν πολύ. Συνεχώς γλιστρούσε στην πλαγιά αλλά ήταν αποφασισμένο να φτάσει στην μητέρα του.

Εκεί που είχε φτάσει σχεδόν στην κορυφή, πάλι γλίστρησε, ενώ η μητέρα του άπλωσε το πόδι της για να το φτάσει.

Δείτε τι έγινε μετά και θα πάρετε μεγάλη δύναμη και έμπνευση από τους δυο τους

Ζευγάρι Ρώσων ζει εδώ και 23 χρόνια με μια αρκούδα!

Ο Γιούρι και η Σβετλάνα από τη Ρωσία έχουν έναν πολύ απροσδόκητο συνοδοιπόρο στη ζωή τους- και συνδαιτημόνα στο τραπέζι τους: τον 23χρονο αρκούδο Στεπάν

Το άγριο- υπό κανονικές συνθήκες- ζώο είναι τόσο εξημερωμένο που κάθεται μαζί με το ζευγάρι τα απογεύματα και όλοι μαζί βλέπουν τηλεόραση. Ρωσία: 5χρονο κορίτσι χάθηκε σε δάσος με αρκούδες!

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Στεπάν τρώει βρώμη αλλά και 25 κιλά ψάρια, λαχανικά και αυγά.

Η Σβετλάνα και ο Γιούρι υιοθέτησαν τον Στεπάν όταν ήταν μόλις τριών μηνών και πλέον, ύστερα από τόσα χρόνια συμβίωσης, είναι σίγουροι για το ευγενικό χαρακτήρα του.

«Τον είχαν βρει κυνηγοί στο δάσος, σε πολύ κακή κατάσταση. Είχε χάσει τη μητέρα του», περιγράφει η Svetlana. «Αγαπά πολύ τους ανθρώπους, είναι πολύ κοινωνικός και καθόλου επιθετικός. Δεν θα μας δάγκωνε ποτέ».

Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Μπορεί να φαίνεται απίθανο αλλά τελικά δεν είναι... Στο παρακάτω βίντεο είναι φανερό ποιός έχει το πάνω χέρι... Στο δικό μας μυαλό ίσως είναι αδυναόητο να φοβάται μια τεράστια αρκούδα ένα μικρό γατάκι...αλλά δεν είναι! Περίεργοι είναι και οι φόβοι των γατών βέβαια...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share