Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Οι αντιδράσεις των γατών όταν βλέπουν αγγούρια είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές! (Video)

Γιατί άραγε φοβούνται τόσο;

18 Ιουλίου 2019 07:09
Οι αντιδράσεις των γατών όταν βλέπουν αγγούρια είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές! (Video)

Oι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των γατών έγιναν αμέσως viral όπως ήταν φυσικό!

Αναρωτιόμαστε όμως γιατί οι γάτες έχουν αυτόν τον παράλογο φόβο για τα αγγούρια; Δείτε άλλες 20 στιγμές που οι γάτες μας χάρισαν απίστευτο γέλιο!

Ο Jill Goldman, συμπεριφοριστής ζώων στην Καλιφόρνια, εξηγεί ότι τα αγγούρια ενεργοποιούν τις φυσικές αποκρίσεις ξαφνιάσματος στις γάτες. Θα απομακρυνθούν γρήγορα και να ανασυνταχτούν από απόσταση.

Αν και τα βίντεο αυτά είναι πολύ αστεία και διασκεδαστικά, οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην προσπαθήσετε να κάνετε αυτή τη φάρσα στο κατοικίδιό σας.

Απίστευτο: Γάτα υιοθετεί...παπάκια! (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία, όπως μετέδωσε ο φακός της βιολόγου - τηλεπαρουσιάστριας Liz Bonnin.

Σε μία φάρμα στην ιρλανδική ύπαιθρο, ένα ζευγάρι αγόρασε αυγά πάπιας προς επώαση για να γεννηθούν μετά από λίγες μέρες. Όταν αυτά γεννήθηκαν, σχεδόν αμέσως εξαφανίστηκαν, μέχρι να βρεθεί το ένα στο στόμα της γάτας!

Όμως αυτό που ακολούθησε δεν ήταν το αναμενόμενο. Αντί να το φάει, το πρόσεχε και μετά από λίγο κατάλαβαν ότι ουσιαστικά είχε υιοθετήσει και τα 3 παπάκια!

Αυτό εξηγείται καθώς και η ίδια η γάτα είχε μόλις γεννήσει και τα ένστικτα της την καλούσαν να προστατέψει τα μικρά, άρα τα πήρε μαζί με τα γατάκια!

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ιστορία εδώ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share