Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κόβει τις πατάτες με αυτό τον τρόμο. Μετά τις βάζει στον φούρνο και...

Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!

19 Δεκεμβρίου 2019 11:10
Κόβει τις πατάτες με αυτό τον τρόμο. Μετά τις βάζει στον φούρνο και...

Βρήκαμε τον τρόπο για να φτιάξετε τέλειες πατάτες φούρνου.

Η πατάτα είναι ένα αναντικατάστατο τρόφιμο στην κουζίνα μας. Πέραν του ότι είναι πολύ φθηνό είναι και εύκολο να την μαγειρέψουμε.

Θα σας δείξουμε την τέλεια συνταγή για ψητές πατάτες στο φούρνο. Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι:

– Πατάτες
– ελαιόλαδο
– αλάτι
– τυρί τσένταρ
– Μπέικον
– ξινή κρέμα

Η διαφορά είναι, ότι θα ψήσετε τις πατάτες ολόκληρες και με την φλούδα τους! Πραγματικά, μόλις τις δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε!

Αν έχετε δοκιμάσει αυτή την συνταγή, τότε σας έχουμε μια άλλη. Ανοίξτε μια πατάτα και βγάλτε την ψίχα... Στη συνέχεια θα δείτε κάτι τέλειο.

Ανοίγει τρύπα στις πατάτες και τις τυλίγει με μπείκον! Όταν τις βγάζει από τον φούρνο...Θα τρελαθείτε!

Νομίζω όλοι μας αγαπάμε το μπέικον και τις πατάτες. Σας βρήκαμε, λοιπόν, την συνταγή που συνδυάζει τέλεια και τα δύο και δημιουργεί...μια πανδαισία γεύσεων!

Ο τρόπος που κόβεις τις πατάτες μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα και να το κάνει πραγματικά μαγικό. Μια εξίσου παραλλαγή που βασίζεται στο κόψιμο της πατάτας και θα σας ξετρελάνει!

Οι πατάτες- ηφαίστειο όπως τις ονομάζουν, είναι το αγαπημένο σνακ όλων και είναι πολύ εύκολο στην εκτέλεση του. Δείτε την συνταγή βήμα-βήμα στο παρκάτω βίντεο!

Με ένα πιρούνι ανοίγει μερικές τρύπες σε πατάτες και τις βάζει στην γάστρα...Θα πάθετε πλάκα!

Είναι οι πιο νόστιμες πατάτες που έχετε φάει! Με αυτό το κόλπο θα κάνετε εντύπωση στο τραπέζι, μιας και είναι ένα ιδιαίτερο αλλά και πολύ εύκολο στην εκτέλεση ορεκτικό! Δείτε την συνταγή και θα την κάνετε αμέσως.

Η συνταγή της είναι γρήγορη και θα σας εκπλήξει. Έχουμε δει πολλούς τρόπους για να μαγειρέψετε διαφορετικά τις πατάτες και το μυστικό πολλές φορές κρύβετε στο κόψιμο, πριν τις ψήσετε!

Όσοι έχετε δοκιμάσει γλυκοπατάτες, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι όχι μόνο είναι πιο νόστιμες από τις κανονικές, αλλά είναι επίσης και πιο υγιεινές! Στην πραγματικότητα, μια μικρή γλυκοπατάτα περιέχει το 262% της ημερήσιας συνιστώμενης δοσολογίας σε βιταμίνη Α και το 29% της ημερήσιας δοσολογίας σε βιταμίνη C. Έχουν επίσης τις διπλάσιες ίνες από τις κανονικές πατάτες.

Όταν όμως μαγειρεύουμε γλυκοπατάτες, συνήθως τις ψήνουμε στο φούρνο (ή στο φούρνο μικροκυμάτων, αν δεν έχουμε αρκετό χρόνο). Αλλά ανακαλύψαμε πρόσφατα ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για την πρετοιμασία τους και το αποτέλεσμα είναι πιο κρεμώδες και πιο γευστικό (χωρίς πρόσθετα συστατικά ή καρυκεύματα).

Αφού ξεπλύνετε και τρίψτε το εξωτερικό τους, απλά χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να ανοίξετε μερικές τρύπες και βάλτε τις κατευθείαν στον ατμομάγειρα ή σε μία γάστρα. Αφήστε τις να «βγάλουν τα ζουμιά» τους και στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για 6-7 ώρες.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share