Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άνοιξε μια πατάτα και πήρε την ψίχα της! Αυτό που έφτιαξε στη συνέχεια θα το ζηλέψετε!

Δεν θα το πιστεύετε!

15 Δεκεμβρίου 2019 14:19
Άνοιξε μια πατάτα και πήρε την ψίχα της! Αυτό που έφτιαξε στη συνέχεια θα το ζηλέψετε!

Μια ξεχωριστή συνταγή για πατάτες φούρνου, που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Είναι η καλύτερη επιλογή για το εορταστικό τραπέζι, μιας και κάνει εντύπωση!

Οι παραλλαγές είνα πολλές, και μας αρέσει να μαθαίνουμε διαφορετικούς τρόπους για να μαγειρεύουμε πατάτες. Μια ακόμα είναι να κόψεις τις πατάτες πριν την βάλεις στο φούρνο με αυτόν τον περίεργο τρόπο!

Παρακολουθήστε και μάθετε πώς να συνδυάσετε την σπιτική γεύση με την φανταχτερή παρουσίαση ενός εστιατορίου σε μια συνταγή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δοκιμάσουμε αυτή τη συνταγή και να την παρουσιάσουμε στους καλεσμένους μας!

Βάζει στο ταψί πατάτες και κρεμμύδια. Στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!

Σας έχουμε την τέλεια συνταγή! Γεμίστε ένα ταψί με πατάτες και κρεμμύδια και στη συνέχεια βάλτε το στον φούρνο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Αυτή η συνταγή σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο πιάτο της οικογένειας! Ρίξτε μια ματιά στην έκδοση του Jamie Oliver!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Κόβει τις πατάτες, τις ρίχνει στο ταψί και μετά βάζει αυτό από πάνω. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Ξεκινά με μερικές φέτες πατάτας και προσθέτει κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Στη συνέχεια, προσθέτει περίπου 3/4 κρέμα γάλακτος και πασπαλίζει με γενναιόδωρες ποσότητες από αλάτι και πιπέρι.

Τέλος, προσθέτει καυτό νερό από το βραστήρα πάνω από το μίγμα πατάτας-κρεμμυδιού. Ο Jamie Oliver, επιδεικνύει έναν λαμπρό, συντομότερο τρόπο, για να ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία του μαγειρέματος.

Μόλις το ταψί γεμίσει περίπου στο 1/4 με βραστό νερό, ανάβει το μάτι και αφήνει τις πατάτες να μαγειρευτούν εκεί πάνω στο μαγειρικό σκεύος.

Μόλις βράσει το νερό, προσθέτει αντσούγιες για γεύση καθώς και μερικά φρεσκοτριμμένα σκόρδα. Προσθέτει μοσχοκάρυδο, παρμεζάνα και θυμάρι για να δώσουν στο πιάτο ένα πιο περίπλοκο προφίλ γεύσης.

Στη συνέχεια καλύπτει το ταψί με αλουμινόχαρτο και σβήνει τη φωτιά, αφήνοντας τις πατάτες να μαγειρευτούν για περίπου 6 λεπτά. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κόβει τις πατάτες του με αυτόν τον τρόπο... ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Απομακρύνει το αλουμινόχαρτο και… ήρθε η ώρα για το τελικό βήμα! Ρίχνει μια γενναιόδωρη ποσότητα από τυρί παρμεζάνα, στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο στους 425 βαθμούς για να πάρει την όμορφη τελική του όψη.

15 λεπτά αργότερα, σερβίρεται! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την παρασκευή αυτού του νόστιμου πιάτου μέσα σε λίγα λεπτά!

Έβαλε τις πατάτες στο ταψί. Μόλις τις έβγαλε από τον φούρνο αντίκρισε το... τέλειο!

Σας έχουμε το τέλειο κολπάκι! Θα βάλετε τις πατάτες στο ταψί και μόλις τις βγάλετε από τον φούρνο θα πάθετε πλάκα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει πατάτες ανάμεσα στον κιμά και από πανω τυρί - Αυτό που γίνεται μετά θα το τρως για μια ζωή!

Οι πατάτες στο φούρνο, είναι μια πολύ πιο υγιεινή και εξίσου γευστική πρόταση, πόσο μάλλον όταν γίνονται τόσο τραγανές όσο οι... τηγανιτές.

Να τι πρέπει να κάνεις για σούπερ τραγανές πατάτες φούρνου:

-Πριν βάλεις το ταψί στο φούρνο, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά πρόσθεσε από πάνω και λίγη φρυγανιά τριμμένη.

-Όταν βγει το φαγητό από το φούρνο, δεν θα καταλάβει κανείς το μικρό μυστικό σου για τραγανές πατάτες.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share