Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 09/05: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Παρελθόν η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Είναι οριστικό, σας είχαμε ενημερώσει μέρες τώρα!

9 Μαΐου 2024 15:34
Survivor 2024 spoiler 09/05: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Παρελθόν η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 09/05: Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποχωρήσει μέσω της διαδικασίας αποχώρησης. Είχε εκφράσει την επιθυμία της, αλλά είναι προτεραιότητα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος και σας είχαμε πει ότι μετά θα φύγει η Ασημίνα. Και έτσι και γίνεται.

Έχουμε μπει πια στην αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε στο Survivor. Αν όλα πάνε με βάση τις εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, μετά τη σημερινή αποχώρηση απομένουν μόνο τέσσερις, κάτι που πρακτικά σημαίνει, ότι σε ένα μήνα πρέπει να έχουμε μπροστά μας την τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης και για αυτή τη σεζόν στο Άλσος Βεΐκου.

Αν δεν πάρει, λοιπόν, μια διαφορετική απόφαση η παραγωγή, μας έχει μείνει πολύ λίγος χρόνος ακόμη για το μεγάλο φινάλε για το 2024 στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που γνώρισε φέτος αρκετές ατυχίες και εξελίξεις, που έφεραν τους επικεφαλής προ τετελεσμένου. Συμβαίνουν, όμως, αυτά στη ζωή και το ριάλιτι συνεχίζεται κανονικά, με μια νέα αποχώρηση να επίκειται μέσα από μια «μονομαχία», που θα γίνει μέχρι τέλους.

Όπως είναι λογικό, ασφαλώς, οι παίκτες που θα κληθούν να «μονομαχήσουν» για να παραμείνουν στο Survivor είναι αρκετά ισχυροί. Όποιος αποχωρήσει, θα αποτελέσει σημαντική απώλεια για το παιχνίδι και για τον ίδιο θα αποτελεί αιτία μεγάλης στενοχώριας να μην τα καταφέρει, αφού όπως ήρθαν πια τα πράγματα, όλοι τους έχουν πια φτάσει μόλις μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό, που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση στο Γαλάτσι.

Survivor 2024 spoiler 09/05: Ο παίκτης που... μαζεύει τα πράγματά του και επιστρέφει στην Ελλάδα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Δώρα Νικολή είναι τα τρία σούπερ κορίτσια του Survivor, που θα σταθούν δίπλα στον Σταμάτη Ταλαδιανό, παλεύοντας για την επιβίωσή τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Μια επιβίωση, που θα σημάνει άλλο ένα «βήμα» προς το όνειρο του να διεκδικήσουν μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό το μεγάλο έπαθλο.

Ποιος, όμως, δε θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει από το ριάλιτι; Η Ασημίνα έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα, παρά τον τραυματισμό της, και μένει να δούμε αν θα αντέξει και αυτή την φορά, δείχνοντας πάντως να υποφέρει. Η αποχώρησή της, με λίγα λόγια, μόνο εντύπωση δε θα προκαλέσει, με τον Σταμάτη σίγουρα να είναι... πιο υποψιασμένος από τον Θοδωρή Τουρκογεώργο για τις ικανότητες των κοριτσιών και να έχει το προβάδισμα να μείνει ασφαλής.

Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr, εδώ και αρκετές μέρες, πως θα αποχωρήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαιώνονται! Είναι η παίκτρια που απόψε θα χάσει και θα επιστρέψει Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share