Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Survivor All Star trailer 26/02: Καταρρέει η Ελευθερία Ελευθερίου! Την "παίρνουν σηκωτή!" - "Άφαντος" ο Μάριος Πρίαμος (Video)

«Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα!»

26 Φεβρουαρίου 2023 08:26
Survivor All Star trailer 26/02: Καταρρέει η Ελευθερία Ελευθερίου! Την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 26/02: Αναστάτωση πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε από το trailer η Ελευθερία Ελευθερίου καταρρέει κυριολεκτικά με την τραγουδίστρια να λιποθυμάει και τον Μάριο Πρίαμο να παραμένει "άφαντος" και να μην τρέχει στο πλευρό της! Αυτή του η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται τα "πυρά" τόσο της Χριστίνας Κεφαλά όσο και της Αφροδίτης Σκαφίδα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε καθώς δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό trailer του Survivor All Star:

Survivor All Star Spoiler 26/02: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor All Star Spoiler 26/02: Συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες διεξαγωγής του Survivor All Star στον Αγιο Δομίνικο και πλέον βαδίζουμε προς την τελική ευθεία, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση νέων παικτών στις δύο παραλίες. Ο Γιωρίκας Πηλίδης από τη μία πλευρά, εντάσσεται στην ομάδα των Μαχητών και η Νικολέττα Μαυρίδη από την άλλη πλευρά, εντάσσεται στην ομάδα των Διασήμων.

Και πολύ πολύ σύντομα, αναμένεται να κάνει και την εμφάνισή του στον Αγιο Δομίνικο για πρώτη φορά φέτος ο Τούρκος μεγιστάνας, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη, την τελευταία, προς τους συμμετέχοντες, καθώς εξακολουθεί να προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία που αν τα καταφέρει, είναι βέβαιο οτι θα προκαλέσει πανικό. Και στον Αγιο Δομίνικο και στην Ελλάδα.

Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία στο Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler 26/02 - Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Από την περασμένη εβδομάδα με την είσοδο Αγόρου, Κωνσταντινίδη και Τζο Μαριδάκη έγινε το πρώτο βήμα που έφερε σχετική ισορροπία δυνάμεων και από αυτήν την εβδομάδα με την προσθήκη και του Γιωρίκα Πηλίδη, μπαίνει το κερασάκι στην τούρτα.

Θα φανεί αυτή η περαιτέρω ενίσχυση με το καλημέρα και στον στίβο μάχης, αφού οι πρώτες πληροφορίες θέλουν νίκη για τους Μαχητές στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share