Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 21/2: Αλλάζει τα δεδομένα για τον νικητή! Στο Survivor All Star και ο Γιωρίκας Πιλίδης

Έρχεται μαζί με τη Μαυρίδη... για να το σηκώσει!

21 Φεβρουαρίου 2023 11:41
Survivor All Star spoiler 21/2: Αλλάζει τα δεδομένα για τον νικητή! Στο Survivor All Star και ο Γιωρίκας Πιλίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Τα νέα που προκύπτουν για το Survivor All Star δε σταματούν να έρχονται με... κινηματογραφική ταχύτητα, με τις επόμενες μέρες να μας επιφυλάσσουν νέες εισόδους παικτών, που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Οι προστριβές ανάμεσα στους παίκτες και οι «μάχες» Διασήμων και Μαχητών συνεχίζονται, με στόχο την επιβίωση και τη μακροημέρευση στο ριάλιτι, ώστε να φτάσουν έως το τέλος και το ραντεβού με τον κόσμο στο Άλσος Βεΐκου. Μέχρι τότε, βέβαια, έχουμε αρκετά ακόμη να δούμε, αφού οι «εισβολές» νέων παικτών δεν έχουν σταματήσει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/2), άλλωστε, είδαμε έξι παίκτες να μπαίνουν στο Survivor All Star, με την Ελευθερία Ελευθερίου ειδικά να προκαλεί αίσθηση με τη διαρκή επίθεση στον Μάριο Πρίαμο, ενώ μαζί της εισήλθαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά, η Τζο Μαριδάκη, ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, με τους πρώτους τρεις να παίζουν για τους Διάσημους και τους επόμενους για τους Μαχητές.

Survivor All Star: Ο Πιλίδης μπαίνει... για να το σηκώσει

Οι νέες είσοδοι, όμως, δε σταματούν και οι επόμενες αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Κι αν η Νικολέτα Μαυρίδη μπορεί να θεωρηθεί μια δυνατή μεν, όχι τόσο καταλυτική δε προσθήκη, τότε αίσθηση προκαλεί το έτερο όνομα του παίκτη, που θα μπει μαζί της.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης έχει πάρει το αεροπλάνο μαζί με την Νικόλ και πετάει για Άγιο Δομίνικο, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως πρόκειται να παλέψουν οι δύο ομάδες... για χάρη τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share