Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Ήταν πολύς ο θυμός - Βίωσα το δικό μου...» - Συγκλονισμένη η Ελευθερίου για τον Πρίαμο (Video)

«Έχουμε πάρα πολλά να πούμε με τον Μάριο...»

20 Φεβρουαρίου 2023 23:29
Survivor All Star: «Ήταν πολύς ο θυμός -  Βίωσα το δικό μου...» - Συγκλονισμένη η Ελευθερίου για τον Πρίαμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε... πανικό στο Survivor All Star με το που μπήκε και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στην ομάδα των Κόκκινων.

Η ίδια ζήτησε εξηγήσεις από τον Μάριο Πρίαμο για το γεγονός ότι την απάτησε με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο παιχνίδι και δεν δίστασε να το κάνει μπροστά σε όλους.

Αφού πέρασαν όμως οι πρώτες ημέρες και ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Ο Ιωαννίδης ανέφερε πως θέλησε να δώσει χώρο και χρόνο στην πρώην του για να ξεσπάσει και να ηρεμήσει, ενώ εκείνη εξήγησε πως ήταν πολύ θυμωμένη με την όλη κατάσταση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πρίαμου και της Ελευθερίου μετά τον καβγά στο Survivor All Star

«Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας το οποίο κάθισα, άκουσα, το σεβάστηκα, γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να αφήσω να γίνει αυτή η έκρηξη και να τοποθετηθώ με πιο ήρεμο τρόπο. Ο Σπύρος μου είπε ότι η τοποθέτησή του ήταν λάθος και δεν ήθελε να το κάνει αυτό. Εν μέρει είπα οκ, γιατί πρώτον δεν κολλούσε να κάνει αυτή την κίνηση.

Ο μόνος που κολλούσε να το κάνει είναι η Ελευθερία ή εγώ. Δεν τους αφορά, είναι κάτι προσωπικό», είπε ο Μάριος Πρίαμος και εξήγησε πως δεν ήταν ωραίο όλο αυτό που έγινε διότι κανείς δεν γνωρίζει και τις δύο πλευρές, ενώ τα λόγια που ακούστηκαν ήταν πολύ βαριά για εκείνον.

«Δεν ξέρω πραγματικά από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία, πολλά τα γεγονότα, ήταν πάρα πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ», ανέφερε με την σειρά της εκείνη.

Στη μέση, όμως, βρίσκεται και ο Μαρτίκας, ο οποίος αφού είπε στον Πρίαμο ότι δεν ήθελε να του μιλήσει έτσι, μετά πήγε στην Ελευθερία και της δήλωσε: «Δεν έκανα σκόπιμο ριάλι για όλο αυτό. Το ριάλιτι ο Μάριος το έκανε».

Survivor All Star: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Βασάλος μετά το σκηνικό με την Ελευθερίου και τον Πρίαμο (Video)

Το αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor All Star δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει χωρίς παρατράγουδα. Η ομάδα των Κόκκινων συγκεντρωμένη θέλησε να συζητήσει τι συνέβη στο συμβούλιο, μιλώντας για τα άτομα που ψηφίστηκαν και η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να αποκαλύψει τι της είπε ο Μάριος Πρίαμος λίγο μετά το τέλος τις ψηφοφορίας (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Λιανός για το σκηνικό με την Ελευθερίου).

«Τυχερή είσαι, γιατί άμα σε ψήφιζα θα έβγαινες εσύ», της είπε χαρακτηριστικά με εκείνη να απορεί και να του λέει πως δεν τον ψήφισε εκείνη. Τότε είναι που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε τον λόγο και και εξήγησε ότι εκείνη είναι που έδωσε το όνομά του στην κάλπη, διότι, όπως είπε: «Είχα μια Ελευθερία να κλαίει όλη νύχτα στην αγκαλιά μου».

Η αποκάλυψη του Βασάλου μετά το σκηνικό με τον Πρίαμο και την Ελευθερίου στο Survivor All Star

Τα γεγονότα, όμως, δεν πέρασαν απαρατήρητα και ασχολίαστα και από την ομάδα των Μπλε, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει πως «Ψοφάει γι' αυτά». Επισήμανε πως δεν είναι κάτι τόσο ευχάριστο, διότι έχει περάσει κι εκείνος από κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση πριν χρόνια εν αγνοία μου», αλλά ανέφερε πως του αρέσει και λίγο η ίντριγκα.

Και παραδέχτηκε έπειτα ο Τάκης Καραγκούνιας: «Εγώ άκουσα ότι κάτι υπήρχε απ’ έξω».

Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετέφερε στους συμπαίκτες του: «Η Ελευθερία τα είχε με τον Μάριο, έτσι είπανε. Είχανε κάτι για δύο μήνες και μπήκε μέσα η Ελευθερίου και του είπε: Τι γίνεται εδώ αγάπη μου; Άλλα μου έταζες και παπ, του έριξε μία».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share