Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 21/2: Έρχεται... να τους χορέψει - Στο Survivor All Star η Νικολέτα Μαυρίδη

«Εισβάλλει» στο ριάλιτι τις επόμενες μέρες!

21 Φεβρουαρίου 2023 10:38
Survivor All Star spoiler 21/2: Έρχεται... να τους χορέψει - Στο Survivor All Star η Νικολέτα Μαυρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star μας περιμένει με μεγάλες εκπλήξεις το επόμενο χρονικό διάστημα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας προ εκπλήξεως τους παίκτες.

Οι τελευταίες μέρες, άλλωστε, μας έφεραν έξι «εισβολές» παικτών, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου, που μπήκε περισσότερο για το... σούσουρο με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά το σημαντικό είναι σε κάθε περίπτωση το κέρδος της παραγωγής, που μας ετοιμάζει πολλά ακόμη στο μέλλον.

Μπορεί να έχουν μπει ήδη στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης αρκετές μέρες, ωστόσο αρκετοί ακόμη πρόκειται να ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον, με τον Ατζούν να έχει υπογράψει με ουκ ολίγους και, σιγά σιγά, να τους προσθέτει στο παιχνίδι, δείχνοντας τη δυναμική που έχει ο φετινός κύκλος με τους κορυφαίους της ιστορίας του Survivor του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Η Νικόλ επιστρέφει

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, είναι σίγουρο πως θα δούμε ακόμη μια προσθήκη και πρόκειται για αυτήν της Νικολέτας Μαυρίδη. Η γνωστή χορεύτρια, που είχε εντυπωσιάσει στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι, επιστρέφει για να επαναλάβει τους... χορούς της.

Δε θα είναι, όμως, η μόνη που θα μπει στο παιχνίδι τον επόμενο καιρό, καθώς κι άλλοι πρόκειται να εισέλθουν, αν και είναι αλήθεια πως η παραγωγή θέλει σύντομα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ώστε να ξεκινήσουμε από κάποια στιγμή κι έπειτα για την τελική ευθεία της ανάδειξης του νικητή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share