Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεφτίλισε τον Μάριο Πρίαμο - «Χέστηκες και για την Καρολίνα!Αυτή τη στιγμή πας να σώσεις τον κ@λο σου...»

Τον ξεφτίλισε στο πανελλήνιο

19 Φεβρουαρίου 2023 22:37
Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεφτίλισε τον Μάριο Πρίαμο - «Χέστηκες και για την Καρολίνα!Αυτή τη στιγμή πας να σώσεις τον κ@λο σου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απογοητευμένη με τη στάση που κράτησε απέναντί της ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εμφανίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά την είσοδό της στο "Survivor All Star". Η ίδια τον ξεφτίλισε, λέγοντας του έξαλλη πως χέστηκε για την Καρολίνα, απλά θέλει να σώσει τον κ@λο του.

Η γνωστή τραγουδίστρια θεώρησε ότι ο Μάριος Πρίαμος θα της ζητήσει να μιλήσουν ιδιαιτέρως, περιμένοντας μία εξήγηση για το τι συνέβη με την Καρολίνα Καλύβα και τα καυτά τετ- α- τετ τους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να θίξει το ζήτημα μπροστά σε όλους. "Να εξηγηθείς αντρίκια! Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες" του φώναξε ο φαρμακοποιός.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννιδης εξερράγη με το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύεται στην υπόθεση χωρίς να του πέφτει λόγος: "Βασιλιά του reality, σε ξέρουμε από τη χρονιά σου... Εάν έγινε κάτι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που εσένα δεν σε αφορά".

Λίγο αργότερα είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να φωνάζει στον Μάριο Πρίαμο: "Κοιμήθηκες καλά χθες το βράδυ; Δεν τοποθετήθηκα πουθενά Μάριε, κρυβόμουν μέχρι να έρθω εδώ να ακούσω την πλευρά σου. Το ότι έχεις με αδειάσει έτσι δεν στο συγχωρώ! Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, με έλεγες "αγάπη μου", "μωρό μου""

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν φάνηκε να πείθεται από τα λεγόμενα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. "Χέστηκες και για την Καρολίνα!Αυτή τη στιγμή πας να σώσεις τον κ@λο σου και βγαίνεις μπροστά και λες ότι γουστάρεις την Καρολίνα! Είσαι απαράδεκτος Μάριε, είσαι η ντροπή της Κύπρου".

Ο Μάριος Πρίαμος δεν της κράτησε κακία για τα όσα του έσουρε: "Τους χαρακτηρισμούς της Ελευθερίας τους δικαιολογώ γιατί δεν ξέρω τι πίεση δέχτηκε έξω, την άφησα να ξεσπάσει".

Survivor All Star: Μπάχαλο στη μπλε καλύβα - Βασάλος και Τάκης «καίνε» τον Γκότση

Survivor All Star: Μπάχαλο στην καλύβα των Μπλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια να «καίνε» τον Ηλία Γκότση πως εκμεταλλεύτηκε ένα... νεκρό ψάρι για να κερδίσει δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Τάκης, ο Γκότσης τον προσέγγισε για να του ζητήσει το ψαροντούφεκο ώστε να δείξει ότι ψάρεψε και εκείνος κάποιο ψάρι.

«Σήμερα το πρωί, ενώ έχουμε μιλήσει από βραδύς με τα παιδιά, κυρίως τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για το ποιος θα έρθει μαζί να με βοηθήσει στο ψάρεμα, έγινε κάτι το τελείως παράδοξο! Είμαι έτοιμος να μπω μέσα, προσπαθώ να σετάρω το ψαροντούφεκο και να φύγουμε με τον Ασημακόπουλο και έρχεται ο Ηλίας Γκότσης με ένα ψάρι που βρήκε ψόφιο στην παραλία. «Δωσ’ μου το ψαροοντούφεκο για πέντε λεπτά, να πάω να το κάνω γύρισμα για να πω ότι έπιασα και γω κάτι» μου είπε. Εντάξει, παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι όλα τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά, εμφανώς ενοχλημένος, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ είμαι survivor εδώ και έχω έρθει για να επιβιώσω και θέλω να φάω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Έξαλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη συμπεριφορά του Ηλία Γκότση τον οποίο κατηγόρησε πως κοροϊδεύει όλη την ομάδα για να πάρει τα credits. «Όλα για τα views και τα like», είπε μεταξύ άλλων οργισμένος ο παίκτης των Μπλε.

«Καρφιά» και από τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος δήλωσε ότι «οι "Γκότσιδες" πήραν το ψαροντούφεκο για να πάρουν τηλεοπτικό χρόνο και να φανούν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share