Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 19/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Οι φήμες επιβεβαιώνονται! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

19 Φεβρουαρίου 2023 19:00
Survivor All Star spoiler 19/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Οι φήμες επιβεβαιώνονται! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 19/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι διαρκείς και καταιγιστικές, με τη θέση όλων των παικτών κάθε μέρα να είναι επισφαλής μπροστά σε όσα συμβαίνουν στις δύο παραλίες.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές παλεύουν καθημερινά για μια ασυλία, ένα πιάτο φαγητό, την επιβίωσή τους γενικότερα, με κάθε παίκτη ξεχωριστά να αναζητά τον τρόπο να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι, φτάνοντας μέχρι το τέλος, το οποίο βέβαια ακόμη είναι πολύ μακριά.

Για αρχή πρέπει να κοιτάξουμε την νέα εβδομάδα, που αναμένεται να ξεκινήσει, μετά την αποχώρηση και του Κρις Σταμούλη. Ο δικηγόρος έφυγε από το ριάλιτι ύστερα από τρεις υποψηφιότητες και, κάπως έτσι, ένας νέος σύντομος κύκλος ξεκινά, για να φτάσουμε και πάλι σε αυτό το αποκορύφωμα.

Survivor All Star spoiler: Ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση από το ριάλιτι

Όλα αυτά θα γίνουν με νέα δεδομένα για το παιχνίδι, καθώς έξι νέοι παίκτες εισβάλλουν άμεσα, από τρεις για κάθε ομάδα. Αναμένεται, δε, να έρθουν ακόμη περισσότεροι, με τα δεδομένα κάθε εβδομάδα να αλλάζουν στο ριάλιτι και να δείχνουν, ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

Οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης για έπαθλο ασυλίας και φαγητού, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι Μαχητές θα κάνουν επιτέλους ένα καλό ποδαρικό στην εβδομάδα, παίρνοντας το αποτέλεσμα. Ποιος, όμως, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος των Διασήμων προς αποχώρηση; Σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Κώστας Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται και, για ακόμη μια φορά, θα τεθεί στην κρίση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share