Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 17/2: Ποια αποχώρηση και ποιος Κρις; Μεγάλη έκπληξη με τον παίκτη που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Φεβρουαρίου 2023 07:48
Survivor All Star spoiler 17/2: Ποια αποχώρηση και ποιος Κρις; Μεγάλη έκπληξη με τον παίκτη που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Άλλη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε χθες (16/2) στο Survivor All Star, με αποκορύφωμα το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη, που δεν τα κατάφερε ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους και αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί να μπήκε πολύ πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά τελικά ο Κρις Σταμούλης μετά από ένα μήνα δεν άντεξε και η τρίτη του υποψηφιότητα προς αποχώρηση ήταν και η... φαρμακερή, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να χρειαστεί να διακόψει τη δίαιτα της καρύδας και να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο δικηγόρος, άλλωστε, ήταν πολύ κοντά στο να αποχωρήσει και την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας στα σημεία του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου. Αυτή την φορά, όμως, τίποτα φαίνεται πως δεν τον έσωζε, με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνονται και τον Κρις, που ήταν το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, να απομακρύνεται εν τέλει από την τηλεοπτική ψήφο.

Survivor All Star: Η διαφορά στις ψήφους, ο θριαμβευτής που δεν περιμέναμε και ο... καταϊδρωμένος Κρις

Όλα αυτά συνέβησαν σε μια ψήφο, που προκάλεσε εντύπωση με βάση τα αποτελέσματα, που διέρρευσαν. Κι αυτό δεν αφορά, τόσο τον Κρις και το μικρότερο ποσοστό που πήρε όσο τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι υπόλοιποι παίκτες, ιδίως ο παίκτης που βρέθηκε στην κορυφή των θετικών ψήφων.

Η πρώτη, που κυριάρχησε στην αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, ήταν η Μελίνα Μεταξά, που κέρδισε το 54% των ψήφων σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, δείχνοντας μετά τον τραυματισμό της και τη συμπεριφορά της ομάδας των Μαχητών εναντίον της να αποκτά μια δική της δυναμική. Εν συνεχεία, ακολούθησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 26%, ενώ εντύπωση προκαλεί πως ο Σπύρος Μαρτίκας με το 15% δεν είχε ιδιαίτερη εκτίμηση από τον κόσμο, κάτι που τον καθιστά σε επικίνδυνη θέση για το μέλλον, με τον Κρις να έρχεται τελευταίος με διαφορά, συγκεντρώνοντας μόλις το 5% των φήφων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share