Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 10/2: Χάος με την ψηψοφορία! Ελάχιστες ψήφοι χώρισαν Σώζοντα και Κρις για την αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

10 Φεβρουαρίου 2023 07:50
Survivor All Star spoiler 10/2: Χάος με την ψηψοφορία! Ελάχιστες ψήφοι χώρισαν Σώζοντα και Κρις για την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star συνεχίζει γεμάτο εκπλήξεις, με την τελευταία ψηφοφορία προς αποχώρηση να εξελίσσεται σε θρίλερ, αφήνοντας εκτός ριάλιτι επιβίωσης τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

Ο παίκτης, που είχε αναδειχθεί μέσα από το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε για ένα... ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την Εύη Σαλταφερίδου και μπορεί να την ψήφισε κατευθείαν με την επιστροφή του στο παιχνίδι, ωστόσο πολύ σύντομα εκείνος είδε τελικά την πόρτα της εξόδου.

Ο Σώζων δεν τα κατάφερε, όντας σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε τρεις Μαχητές κι έναν Διάσημο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Κρις Σταμούλη και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποτελούν τους συνυποψηφίους του. Θα είμαστε ειλικρινείς, πάντως, θεωρώντας πως μάλλον γνωρίζαμε, ότι η «μάχη» θα κρινόταν ανάμεσα σε Σώζοντα και Κρις. Κι αυτό, επειδή ο Κώστας και η Μαριαλένα έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές, στο προηγούμενο ή σε αυτό το Survivor, ότι έχουν κοινό να τους στηρίζει.

Survivor All Star: Η οριακή ψηφοφορία και τα τελικά ποσοστά που έδιωξαν... τον Χάρο

Η αλήθεια είναι, ότι πράγματι η ψηφοφορία ήταν πολύ οριακή. Στο τηλεφωνικό κέντρο... τα βρήκαν σκούρα, καθώς η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας ήταν οριακή, σχεδόν στο επίπεδο του λάθους, με τα πάντα να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ένα πρώτο πράγμα που προκαλεί αίσθηση, βέβαια, είναι η τρομερή λατρεία του κοινού στον Κώστα Παπαδόπουλο, που απασχόλησε το 62% των ψήφων, κυριαρχώντας απόλυτα έναντι του 29% της Μαριαλένας, που επίσης δεν κινδύνευσε. Ο Κρις, όμως, από την πλευρά του επέζησε με ένα μόλις 5% έναντι του 4% του Σώζοντα, τερματίζοντας μπροστά στο... χιτσκοκικό φώτο φίνις της αποχώρησης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share