Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 19/2: Με Κατσούλη η Κεφαλά και παρέα με Πρίαμο η Ελευθερίου! Αυτές είναι οι ομάδες όπου πάνε την Κυριακή μαζί με Παπαδοπούλου, Αγόρου, Κωνσταντινίδη και Μαριδάκη

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Φεβρουαρίου 2023 09:11
Survivor All Star spoiler 19/2: Με Κατσούλη η Κεφαλά και παρέα με Πρίαμο η Ελευθερίου! Αυτές είναι οι ομάδες όπου πάνε την Κυριακή μαζί με Παπαδοπούλου, Αγόρου, Κωνσταντινίδη και Μαριδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο και ακόμη μία εβδομάδα να έχει έρθει στο τέλος της, προμηνύοντας νέες μεγάλες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κρις Σταμούλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, μην καταφέρνοντας να παραμείνει μετά από τρεις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, διακόπτοντας τη... δίαιτα της καρύδας και ετοιμάζοντας τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως πολύ σύντομα πρόκειται να ξεχάσουμε την φετινή του παρουσία, που δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε δει στον τέταρτο κύκλο.

Πολύ σύντομα όλα τα δεδομένα θα αλλάξουν, φέρνοντας πολύ έντονα το στοιχείο του ριάλιτι. Την Κυριακή (19/2) πρόκειται να δούμε πολλαπλές εισόδους στο παιχνίδι, με έξι παίκτες που πέρασαν από τους προηγούμενους κύκλους να «εισβάλλουν» και ορισμένα συναπαντήματα προσώπων να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Survivor All Star: Οι ομάδες που μπαίνουν οι νέοι παίκτες

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα δούμε να μπαίνουν, θα είναι για τους Διάσημους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά και η Ελευθερία Ελευθερίου, με τον Νικόλα Αγόρου, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και την Τζο Μαριδάκη να παίρνουν θέση στους Μαχητές.

Οι επιλογές της παραγωγής φέρνουν... ίντριγκα, καθώς η Χριστίνα είχε τη δική της ιστορία με τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα να βρίσκεται στην άλλη παραλία και σίγουρα αυτό θα την κάνει να ζηλέψει αφόρητα. Παράλληλα, η Ελευθερία θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Μάριο Πρίαμο και θα τον δει για πρώτη φορά μετά το ειδύλλιό του με την Καρολίνα Καλύβα. Με λίγα λόγια, περιμένουμε... χαμό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share