Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Είναι άντρας και έχει αδυναμίες» - Σάλος με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για τον Μάριο Πρίαμο

Δικαιολόγησε τον Κύπριο παίκτη

24 Φεβρουαρίου 2023 19:07
Survivor All Star: «Είναι άντρας και έχει αδυναμίες» - Σάλος με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για τον Μάριο Πρίαμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US και μεταξύ άλλων, σχολίασε όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star. Ο ίδιος μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο και δήλωσε πως έκανε λάθος, αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε για το σόου του Alpha: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο J2US, γιατί το ήθελα χρόνια, το παρακολουθούσα και το ζήλευα. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κολλήσω με την κυρία Στέλλα να δώσουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε πως είχε συμβουλεύσει την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι ψύχραιμη και να αντιμετωπίσει με ηρεμία το ζήτημα με τον Μάριο Πρίαμο.

Ωστόσο, δικαιολόγησε τον Κύπριο παίκτη του Survivor, παρά το γεγονός ότι εξέθεσε τη σύντροφό του, αλλά και τον φίλο του, Μπο, που ήταν σε σχέση με την Καρολίνα Καλύβα.

«Το Survivor δεν θα το ήθελα τόσο χύμα, ριάλιτι που το έκανε η Ελευθερίου. Εγώ τη συμβούλεψα να είναι ήρεμη και αυτό που είδαμε ήταν το πιο ήρεμο. Ήταν μια σχέση με τον Μάριο που κρατούσε καιρό. Ο Μάριος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες», δήλωσε.

Τέλος, σχετικά με όσα έγιναν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το εξώδικο στην παραγωγή του Ατζούν, είπε: «Αυτά τα λες για να τα λες. Το συμβόλαιο του Acun δεν είναι τυχαίο, είναι 50 σελίδες. Οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί, υπάρχει στο συμβόλαιο και το έχουν υπογράψει οι παίκτες. Εγώ όταν αποχώρησα, κοιμόμουν σε ένα δίκλινο με μία κοπέλα της παραγωγής».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Survivor All Star: Χαμός με τα νέα λόγια του Πρίαμου για την Ελευθερίου: «Ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...»

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε ο Μάριος Πρίαμος στο επεισόδιο της Τρίτης 22/2 στο Survivor All Star με τον ίδιο να μιλάει τόσο σε μέλη της ομάδας του, όσο και στην προσωπική του συνέντευξη για εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Κύπριος παίκτης φαίνεται να έχει καταλάβει πολύ καλά όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στην κοπέλα, αφού η ίδια μπήκε στο παιχνίδι και τον ''άδειασε'' δημόσια για όσα τον είδε να κάνει με την Καρολίνα Καλύβα. Αυτή τη φορά ο Μάριος έδειξε να καταλαβαίνει περισσότερο τη στάση της Ελευθερίας, σε κάθε περίπτωση όμως δεν δίστασε να τονίσει, πως δε ντρέπεται για όσα έκανε με την Καρολίνα στη ζούγκλα.

Οι νέες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Απολογήθηκα, που είδα την Ελευθερία σε αυτήν την κατάσταση, και πιστεύω ότι ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...όταν βλέπει μια κοπέλα σε αυτήν την κατάσταση, δεν έχω κανένα πρόβλημα και πιστεύω ότι, αν κάτι έγινε ή κάτι έχω στο μυαλό ή θέλω να το κάνω θα το κάνω...δεν είναι θέμα ντροπής, δεν υπάρχει ντροπή στις ανθρώπινες σχέσεις», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share