Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Συγκίνησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στενοχωρήθηκα για τη Μουρμούρα, μπήκα 50 και βγαίνω 61» (video)

Ο «κυρ Ηλίας» ήταν 11 χρόνια από τη ζωή του

20 Μαΐου 2024 14:06
Συγκίνησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στενοχωρήθηκα για τη Μουρμούρα, μπήκα 50 και βγαίνω 61» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Απαντήσεις για το τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». Ο ηθοποιός, ανάμεσα σε όσα είπε, αποκάλυψε ότι ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι θα πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν, αυτό άλλαξε στην πορεία.

«Είναι η δεύτερή μου οικογένεια»

«Ξαφνικά, πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό» εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Τώρα, το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά, όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο», σημείωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share