Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor All Star Spoiler 11/1: Αυτός μπαίνει στο ριάλιτι - Όνομα "βόμβα"! (Video)

Όλο το παρασκήνιο

11 Ιανουαρίου 2023 13:24
Survivor All Star Spoiler 11/1: Αυτός μπαίνει στο ριάλιτι - Όνομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 11/1: Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει το Survivor All Star, όπως βλέπουμε και από τα νούμερα τηλεθάσης που κάνει το κανάλι, με τα spoiler ήδη να έχουν ξεκινήσει για τους επόμενους παίκτες που πρόκειται να μπουν στο παιχνίδι.

Ένα όνομα "βόμβα" πρόκειται να μπει στο ριάλιτι το επόμενο διάστημα με τον ίδιο όπως λέει να είναι εν αναμονή. Ο λόγος για τον Χάρη Γιακκουμάτο. Ενώ, αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ψήφο του κοινού!

Χάρης Γιακουμάτος: «Είμαι σε αναμονή για να μπω στο Survivor - Ο Ντάνος θα λείψει αν δεν μπει»

«Δεν περίμενα να δω τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο στο φετινό Survivor», δήλωσε ο Χάρης Γιακουμάτος. Παράλληλα είπε πως ο Ντάνος θα λείψει αν δεν μπει στο παιχνίδι και πως ο Τριαντάφυλλος είναι μια ειδική περίπτωση που έδωσε κάτι στο παιχνίδι.

Survivor All Star: «Για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι... ανώμαλος!» - Το καυστικό σχόλιο του Κώστα Κοκκινάκη (Video)

Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Μας» για να σχολιάσει το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αποκάλυψε πόσο δύσκολο ψυχολογικά είναι το παιχνίδι και αναρωτήθηκε γιατί κάποιος να θέλει να περάσει τα ίδια για δεύτερη φορά. Ενώ, αυτό είναι το έπαθλο που θα διεκδικήσουν στο αγώνισμα πριν από την αποχώρηση!

«Κάτι που ίσως ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει είναι ότι το παιχνίδι αυτό είναι ψυχολογικό. Εμείς βλέπουμε δύο ώρες κυρίως τα αγωνίσματα. Η διαβίωση είναι 20 ώρες την ημέρα σε μια καλύβα, να κοιτάζεις τον ουρανό, τη θάλασσα και να σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν κολλητό να μιλάς.

Όταν δεν έχεις αυτό περνάει πολύ δύσκολα η μέρα. Θεωρώ λάθος που περσινοί παίκτες που έζησαν εκεί 6 μήνες να ξαναπάνε κατευθείαν να ζήσουν το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολο. Θεώρησαν ότι θα είναι στην ίδια ομάδα. Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος. Την εμπειρία την έζησες, τελείωσε» τόνισε ο Κώστας Κοκκινάκης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share