Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Είπα στον Μαρτίκα ότι δεν αντέχω, ξυπνούσα και τα πόδια μου...» - Συγκλονίζει η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην παίκτριας

11 Ιανουαρίου 2023 10:57
Survivor All Star: «Είπα στον Μαρτίκα ότι δεν αντέχω, ξυπνούσα και τα πόδια μου...» - Συγκλονίζει η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν το πρώτο πρόσωπο, που αποχώρησε από το Survivor All Star, με την ίδια την Τετάρτη (11/1) να τοποθετείται μέσα από το «Πρωινό μας» για πρώτη φορά, μετά το τέλος της από το ριάλιτι.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως το σώμα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, διότι δεν πρόλαβε να συνέλθει από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, τόνισε πως όλος ο πόνος που αισθανόταν κατά την παραμονή της στο παιχνίδι έγινε πιο έντονος μετά από την αποχώρησή της.

Δεν είχε σκεφτεί να αποχωρήσει μέχρι και τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε εάν θα ήθελε να το κάνει, διότι «χτύπησε καμπανάκι» για εκείνη, αν και θεωρούσε πως θα άντεχε μία ακόμη εβδομάδα τουλάχιστον. Κάτι που αξίζει να σημειωθεί, επίσης, είναι οι λέξεις που είπε ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας μόλις ανακοίνωσε την απόφασή της.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας μετά την αποχώρηση

«Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι». Και έπειτα εξήγησε: «Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες».

«Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε πως ίσως κάποιοι να θεωρούν πως τα παράτησε αλλά: «Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε».

Εκείνη στον καλό της το είπε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις» και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share