Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 11/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ψήφο του κοινού - Τα τρελά χρήματα που θα πάρει

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

11 Ιανουαρίου 2023 12:43
Survivor All Star spoiler 11/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ψήφο του κοινού - Τα τρελά χρήματα που θα πάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star ολοκληρώνει σήμερα (11/1) την πρώτη του εβδομάδα, με τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση να στέκονται μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος θα ανακοινώσει ποιος θα... πακετάρει για Ελλάδα.

Θα πρόκειται, μάλιστα, για τη δεύτερη αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, καθώς ήδη παρελθόν μέσα λυγμούς είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους, που δεν άντεξε στον Άγιο Δομίνικο και στη δεύτερη περιπέτειά της στο ριάλιτι, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σε οικειοθελή αποχώρηση.

Αυτό δε σήμαινε, βέβαια, ότι δε θα υπήρχε και αποχώρηση με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, οι «Μπλε» ψήφισαν εκ νέου χθες (10/1) στο συμβούλιο, με αποτέλεσμα οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος να κάνουν παρέα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Survivor All Star: Ο πρώτος που φεύγει από το νησί

Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ νωρίς για να φύγουν οι πρώτοι δύο, επομένως η «μάχη» επικεντρώθηκε ανάμεσα στους Κονδυλάτο και Παπαδόπουλο, που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αν και είναι αλήθεια πως ο πρώτος που αποχωρεί θα πάρει ένα σπουδαίο ποσό. Ο Ατζούν, συγκεκριμένα, είχε συμφωνήσει με όλους τους παίκτες, ότι όποιος αποχωρήσει πρώτος θα λάβει 20.000 ευρώ αντί για το εβδομαδιαίο ποσό των 5.000 ευρώ, σαν να έχει μείνει μέσα ένα μήνα.

Κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή, ο χαμένος... κερδίζει. Ποιος είναι, όμως, σε αυτή την πρώτη εβδομάδα; Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και ο πρώτος, που φεύγει από το Survivor All Star, είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, που πολύ γρήγορα... πληρώνει το μάρμαρο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share