Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά για τη Βάσω Λασκαράκη: «Αν δε γουστάρει, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως...» (video)

«Δεν είναι η τυπική περίπτωση γυναίκας ηθοποιού»

16 Μαΐου 2024 16:32
Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά για τη Βάσω Λασκαράκη: «Αν δε γουστάρει, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Μελέτης Ηλίας, δίνοντας μια συνέντευξη τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του. Παράλληλα, δήλωσε «Πάω στο σούπερ μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις προσφορές επειδή με βλέπουν στην τηλεόραση»

Ο ηθοποιός, αυτό το διάστημα, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας». Πέρα, όμως, από τον ρόλο του σε αυτή, μίλησε και για πολλά κομμάτια της ζωής του, όπως είναι η συνεργασία με τη Βάσω Λασκαράκη αλλά και η γνωριμία με τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Στο "Σόι" έψαχναν έναν 35άρη καλό, αλλά άγνωστο και μου λέει η γυναίκα μου "Αυτό είσαι, καλός αλλά άγνωστος! Πήγαινε". Εγώ το σκεφτόμουν. Θεωρώ ότι στάθηκα πάρα πάρα πολύ τυχερός, γιατί ναι μεν υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, στις γυναίκες, επειδή είναι πιο πολλές είναι περισσότερος, αλλά στους άντρες είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Αλλά θέλει και τύχη, να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Κι εγώ ήμουν τυχερός.

«Η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι η τυπική περίπτωση γυναίκας ηθοποιού»

Η οντισιόν είχε πλάκα, γιατί ο φόβος ενός καναλιού προς έναν άγνωστο ηθοποιό είναι τεράστιος. Δεν ξέρουν τι θα συναντήσουν, αν αυτός θα είναι φερέγγυος, συνεπής και καλός στη δουλειά του, αν ξέρει τι δουλειά... 8 το πρωί πρέπει να είσαι αλέρτ. Με είχαν στήσει σε γραφείο, σε μία καρέκλα, και από την άλλη μεριά ήταν καμιά 15αριά, στελέχη του καναλιού, της εταιρείας παραγωγής, όλοι και με βομβάρδιζαν με ερωτήσεις, τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου, ο πεθερός μου, πού έμενε η γυναίκα μου πριν με γνωρίσει, πόσο χρονών είναι το παιδί μου... Μετά συνειδητοποίησα ότι όσο τους τροφοδοτούσα με απαντήσεις καταλάβαιναν ότι ήμουν ο ρόλος. Αυτό κράτησε καμιά ώρα, δύο. Νόμιζα ότι περνούσα από κάποια Ιερά Εξέταση και του λέω κάποια στιγμή "τελειώσαμε;".

Μου είπαν "ναι, αλλά θέλουμε να κάνεις κι ένα δοκιμαστικό με τη συμπρωταγωνίστρια". Ρώτησα αν την είχαν βρει, μου είπαν ναι και όταν ρώτησα ποια είναι, μου είπαν η Βάσω Λασκαράκη. Δεν την ήξερα προσωπικά. Πάμε στο δοκιμαστικό - και της το πιστώνω, γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ τυπικά - και ήταν λες και γνωριζόμασταν από παιδιά. Αλληλοσυμπληρωνόμασταν. Είχαμε σπάνια “χημεία”. Η Βάσω δεν είναι η τυπική περίπτωση γυναίκας ηθοποιού, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως παρεξηγήσιμη. Δεν της αρέσει να ανοίγεται για το τυπικό του πράγματος. Αν σε γουστάρει, θα σε γουστάρει πραγματικά, αν δε σε γουστάρει, θα κρατήσει σε απόσταση. Αυτό μου άρεσε, γιατί δεν έβλεπα κάτι ψεύτικο στη Βάσω, έβλεπα αλήθεια και με τροφοδοτούσε. Με το που έκανα το δοκιμαστικό με τη Βάσω τελείωσαν τα δοκιμαστικά. Εγώ δεν το ήξερα, αλλά τελείωσαν. Κάναμε ένα δοκιμαστικό», ανέφερε αρχικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share