Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 11/1: Θα συνεχίσουν να... λιμοκτονούν οι παίκτες - Αυτό είναι το έπαθλο που θα διεκδικήσουν στο αγώνισμα πριν από την αποχώρηση

Πάλι θα... πεινάσουν

11 Ιανουαρίου 2023 11:34
Survivor All Star spoiler 11/1: Θα συνεχίσουν να... λιμοκτονούν οι παίκτες - Αυτό είναι το έπαθλο που θα διεκδικήσουν στο αγώνισμα πριν από την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star συνεχίζεται με ιδιαίτερη αγωνία για το κοινό, που το παρακολουθεί, με τους παίκτες να περνούν από μια μεγάλη δοκιμασία, η οποία όμως βρίσκεται μόνο στο ξεκίνημά της.

Από την πρώτη μέρα, άλλωστε, ξεκαθαρίστηκε πως μπαίνουν στο στίβο μάχης... απλά για την επιβίωση. Στην πρεμιέρα, συγκεκριμένα, έπαιξαν για λίγες φακές, τις οποίες κέρδισαν οι Διάσημοι, αν και έκαναν μεγάλη προσοχή στη διαχείριση, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη δεύτερη ασυλία, όπου είχαν ηττηθεί.

Survivor All Star: Το έπαθλο που κερδίζουν οι νικητές

Μετά από δύο ασυλίες, όμως, όπου φαγητό δεν υπήρξε ως έπαθλο, ήρθε αυτή την φορά η ώρα που οι παίκτες θα παίξουν και για την τροφή τους. Οι Μαχητές, ειδικά, το έχουν μεγάλη ανάγκη, καθώς εκτός της καρύδας, δεν έχουν φάει τίποτα άλλο, μετά το πάρτι της πρεμιέρας.

Και το ίδιο το έπαθλο, όμως, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας», κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα πάρει από δύο μερίδες ρύζι, ενώ η ομάδα θα κερδίσει επίσης δύο κιλά από το ίδιο προϊόν, με το Athensmagazine.gr να γνωρίζει το ποιος επικρατεί.

Προσωρινά, βέβαια, το ρύζι θα αποδειχθεί αναζωογονητικό για τους παίκτες, που δεν έχουν φάει επί της ουσίας εδώ και μέρες. Δεν πρόκειται, όμως, και για ένα ιδιαίτερα πλούσιο γεύμα, ενδεικτικό του ότι φέτος η παραγωγή θέλει να τους φέρει στα όρια τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share