Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor 4: "Οι τεχνικοί είναι απηυδισμένοι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Τριαντάφυλλος"

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο!

22 Μαρτίου 2021 12:45
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας με τα χθεσινοβραδινά περιστατικά που σημειώθηκαν στο Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο Survivor.

Ο σχολιασμός στο Πρωινό για το Survivor

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε υψηλούς τόνους:

«Πρέπει λίγο να χαλαρώσουν τα παιδιά αυτά, διότι ούτε την Ελλάδα εκπροσωπούν, ούτε θέλω να ελπίζω ότι ο μέσος Έλληνας είναι αυτός, με αυτό το μορφωτικό επίπεδο, με αυτό το γενικότερο επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία είναι λίγο καλύτερη από αυτό που βλέπουμε εκεί».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Έχω προσωπικές πληροφορίες πως είναι όλοι απηυδισμένοι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, έχει έπαρση και πολύ κακή συμπεριφορά. Συμπεριφέρεται σαν να είναι ο νικητής, έχει μια έπαρση σαν να είναι ο κυρίαρχος του κόσμου».

«Μιλάμε για παλαιάς κοπής πολιτικό Μαυρογυαλούρο, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου. Είναι σε παράκρουση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Survivor - Κρις Σταμούλης: "Θέλω να επιστρέψω στο παιχνίδι"!

Survivor 4: Ο Κρις Σταμούλης το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει εννοείται τα δρόμενα του Survivor κι όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τα σχόλια του Κρις Σταμούλη για όσα συμβαίνουν στο Survivor

Αρχικά ο Κρις Σταμούλης αναφέρθηκε στις φήμες περί επιστροφής του στο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ελπίζω αυτή η φημολογία να ισχύει γιατί θα ήθελα να επιστρέψω στο Survivor πάρα πολύ. Είμαι πανέτοιμος, αν μου πεις έχει πτήση για Άγιο Δομίνικο, έχω φύγει."

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor trailer 22/03: Εμφύλιος στη κόκκινη ομάδα για το αν πρέπει να κερδίσουν την ασυλία - Ξανά στο στόχαστρο ο Τριαντάφυλλος

Survivor trailer 22/03: Κόλαση στη κόκκινη ομάδα με τους μισούς παίκτες να θέλουν να κερδίσουν την ασυλία και τους άλλους μισούς όχι!

Συγκεκριμένα στην αρχή του τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας (22/03) βλέπουμε την Καρολίνα να τονίζει πως η ομάδα της θα πρέπει να χάσει την ασυλία για να ξεφορτωθεί τον Τριαντάφυλλο και από την άλλη να βλέπουμε τον Κώστα Παπαδόπουλο να τονίζει πως θα πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία.

Την ίδια στιγμή ο αγώνας για την πρώτη ασυλία είναι εκείνος που διεξάγεται στον θαλάσσιο στίβο μάχης, έναν στίβο που μας έχει συνηθίσει να κερδίσει η μπλε ομάδα! Θα ισχύσει αυτό και σήμερα; Περιμένετε για την ασυλία της ημέρας!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (22/03) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share