Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Βόμβα στην ασυλία της εβδομάδας - Μεγάλη ανατροπή

Τα πάνω... κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

21 Μαρτίου 2021 09:29
Survivor spoiler: Βόμβα στην ασυλία της εβδομάδας - Μεγάλη ανατροπή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί σήμερα Κυριακή (21/03) να έχουμε μάχη για σημαντικό έπαθλο φαγητού, ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει πληροφορία για την ασυλία της εβδομάδας!

Η βδομάδα που μας πέρασε ήταν πιο ανατρεπτική από ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη να προβάλουν τα στήθη τους και να δείχνουν πως αποτελούν δύο ισχυρά χαρτιά που πολύ δύσκολα θα βγουν έξω! Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί παρελθόν δημιουργώντας ακόμα ένα πονοκέφαλο στη κόκκινη ομάδα, που μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει και θετικά.

Από την άλλη, οι μπλε μπορεί να παραμένουν διασπασμένοι σε δύο ομάδες όμως συνεχίζουν να είναι καλοί αγωνιστικά, με μια μικρή παρένθεση στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία όπου γνώρισαν την ήττα με το δύσκολο, 10-8 από τους κόκκινους! Ωστόσο, οι μπλε έχουν καταφέρει να κερδίσουν έναν πολύ μαχητικό Αλέξη Παππά! Τι μας περιμένει όμως τη νέα εβδομάδα;

Survivor spoiler για ασυλία

Survivor spoiler: Βόμβα με την ασυλία της εβδομάδας

Πριν λίγα λεπτά σας ενημερώσαμε για το spoiler σχετικά με το νικητή του επάθλου φαγητού, ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει πληροφορία και για την ασυλία! Πολλοί περιμένετε καθαρή επικράτηση των μπλε δηλαδή ένα εύκολο 2-0! Αμ δε!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα αναφέρουν πως οι κόκκινοι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα! Θα είναι 1-1 θα είναι 2-0 υπέρ των κόκκινων; Θα πέσουμε έξω; Λίγες ώρες ακόμα υπομονή και θα μάθετε! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια ημέρα γεμάτη διαρροές για το Survivor!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share