Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 21/03: Νέα οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από την κόκκινη ομάδα! Τεράστιο όνομα

Μια είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω!

21 Μαρτίου 2021 08:49
Survivor spoiler 21/03: Νέα οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από την κόκκινη ομάδα! Τεράστιο όνομα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει και σήμερα στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Ποιος παίκτης της κόκκινης ομάδας θέλει να αποχωρήσει από το Survivor;

Η πληροφορία μόλις έσκασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε άρον άρον! Τεράστιο όνομα από την κόκκινη ομάδα και από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και τα 100.000 ευρώ φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα!

Μια είδηση που έρχεται και προκαλεί σεισμό στην παραγωγή, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής παρέας του Survivor και ενδεχόμενο αποχώρησή του και μάλιστα οικειoθελής αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω!

Survivor spoiler

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που θέλησε να αποχωρήσει;

Και κάπου εδώ πρόκειται το εύλογο ερώτημα! Ποιος είναι ο παίκτης που έχει πιέσει την παραγωγή να αποχωρήσει τις τελευταίες ώρες! Αρχικά να τονίσουμε ότι μας έχουν αποκαλύψει και εμάς από τον Άγιο Δομίνικο! Ότι πρόκειται για παίκτη που δεν πάει ο νους μας και που μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι πως θέλει να φύγει από το Survivor! Επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν είναι άνδρας ή γυναίκα! Αυτό που ξέρουμε είναι πως πρόκειται για όνομα του έχει προκαλέσει ντόρο και η απόφασή του άφησε άφωνους τους πάντες!

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη ενώ προς το παρόν η παραγωγή κατάφερε να τον μεταπείσει! Αλλά για πόσο; Οι εξελίξεις θα είναι καυτές τις επόμενες μέρες στον Άγιο Δομίνικο καθώς ψήνεται οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από την κόκκινη ομάδα! Το όνομα του παίκτη ίσως είμαστε σε θέση να σας το αποκαλύψουμε σε πολύ πολύ λίγο και πριν το σημερινό (21/03) επεισόδιο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Spoils για το Survivor! Μάλιστα, να σας θυμίσουμε, ότι ήδη σας έχουμε δώσει ένα spoil για το σημερινό αγώνισμα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share