Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor 4: «Πυρά» Ασημίνας σε «Κόρο» - «Είσαι η ντροπή των ανδρών»

Φοβερή επίθεση της πρώην «κόκκινης» παίκτριας

15 Μαρτίου 2021 12:01
Survivor 4: «Πυρά» Ασημίνας σε «Κόρο» - «Είσαι η ντροπή των ανδρών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τεκταινόμενα του τελευταίου επεισοδίου στο Survivor μόνο ασχολίαστα δεν έμειναν από την πλευρά της Ασημίνας Ιγγλέζου, η οποία έβαλε ειδικά κατά του Γιώργου Κόρομι.

H Ασημίνα είχε εξηγήσει πως δεν ήθελε να πάει στην Κόκκινη ομάδα καθώς θα έβρισκε εκεί τα μέλη των Μαχητών με τα οποία δεν τα πήγαινε καλά. Ανάμεσα σε αυτά και ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην κόντρα με τον Ντάφι, μην αφήνοντας τον τραγουδιστή να φάει από τα ψάρια.

Survivor 4: Η επίθεση της Ασημίνας στον «Κόρο»

Έτσι, η Ασημίνα θέλησε να τους «αδειάσει» με μία ανάρτησή της στην οποία μάλιστα χαρακτήρισε τον Κόρο «ντροπή του άντρα».

«Κορο όταν ο Νταφ κ εγώ είχαμε βρει κάτι έξτρα ερχόσουν πρώτος να προμηθευτείς κ φυσικά εμείς μοιράζαμε σε όλη την ομάδα. Κορο είσαι η ντροπή του άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Survivor spoiler: Ανατροπή στρατηγικής στους «Κόκκινους» - Αφήνουν τον Τριαντάφυλλο και διώχνουν τη Μαριάνθη

Survivor spoiler: Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να γίνει στο Survivor και, συγκεκριμένα, στην κόκκινη ομάδα, η οποία αναμένεται να αφήσει τον Τριαντάφυλλο, παρότι τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, για να διώξει τελικά τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» εντός των τειχών των »Κόκκινων» και, σε πολλές περιπτώσεις, η «φωτιά» δεν αργεί να «ξεσπάσει», με τους καβγάδες να έχουν γίνει πολύ έντονοι ιδιαίτερα μετά την υπόδειξη του τραγουδιστή ως υποψηφίου προς αποχώρηση από τον Γιώργο Κόρομι.

Η συντριπτική πλειοψηφία στην κόκκινη ομάδα, μάλιστα, επιμένει να τηρεί πολύ σκληρή στάση μαζί του, φτάνοντας σε σημείο να μη δίνει ούτε φαγητό στον «Ντάφυ», θέλοντας ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία του, με τον «πόλεμο» αυτό, όμως, να μην πιάνει προς το παρόν, αφού στην αντίθετη πλευρά υπάρχει αντίδραση, που φανερώνει πυγμή.

Survivor spoiler: Η... κωλοτούμπα του «Ντάφυ» στέλνει στον τάκο τη Μαριάνθη

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση μεταξύ του «Ντάφυ», του «Κόρο» και του Ασημακόπουλου, όπως το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε. Κάτι τέτοιο σημαίνει, εφόσον ισχύει, ότι σε ενδεχόμενη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, όπως είναι πολύ πιθανό να γίνει σήμερα κιόλας (15/3), ο στόχος δε θα είναι τελικά ο Τριαντάφυλλος, αλλά η Μαριάνθη.

Η ίδια, άλλωστε, δέχθηκε bullying για ακόμη μια φορά από την Καρολίνα στο τελευταίο επεισόδιο και η τελευταία είναι άλλο ένα στέλεχος της κλίκας, που υπάρχει στην κόκκινη ομάδα, με τη συμπεριφορά της να δείχνει ίσως και κατεύθυνση μιας επόμενης πιθανής ψηφοφορίας.

Κάπως έτσι, μπορούμε εύκολα να περάσουμε στο συμπέρασμα, ότι σε ενδεχόμενη ψηφοφορία δε θα είναι ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος, αλλά η Μαριάνθη, καθώς η κλίκα… πήρε το μήνυμα από τον κόσμο, με τον τραγουδιστή να αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, για να αποχωρήσει. Μένει να φανεί, βέβαια, τι θα ψηφίσει αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία, αν ανήκει στην κλίκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share