Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Είσαι όαση, πρότυπο, συγχαρητήρια»: Βαθιά υπόκλιση στον Μίλτο Τεντόγλου - Αποθέωση στο Twitter μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη

Υπέροχος για άλλη μια φορά

5 Μαρτίου 2023 14:13
«Είσαι όαση, πρότυπο, συγχαρητήρια»: Βαθιά υπόκλιση στον Μίλτο Τεντόγλου - Αποθέωση στο Twitter μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη
(ΝΤΙΑΝΑ ΜΑΓΓΙΝΑ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια βαθιά υπόκλιση έκανε το Twitter στον Μίλτο Τεντόγλου μετά την επιτυχία του στην Κωνσταντινούπολη και τον αποθέωσε για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Χιλιάδες χρήστες του έγραψαν συγχαρητήρια, ενώ πολλοί ήταν εκείνου που τον χαρακτήρισαν «όαση» και «πρότυπο».

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων», τόνισε ο Τεντόγλου και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν εδώ και έκαναν φανταστική κερκίδα. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και χαίρομαι που το πέτυχα.

Δεν ήμουν τόσο καλός όσο ήθελα, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Πάντως είμαι ευχαριστημένος. Συνήθως πηδάω περισσότερο μετά το πρώτο άλμα, αλλά δεν μου βγήκε σήμερα.

Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για μένα, αν γινόταν βράδυ το αγώνισμα είμαι σίγουρος πως θα έκανα 8,50μ. Κοιμόμουν και κάτι περίεργες ώρες για να φτιάξω όσο μπορώ το πρωινό ξύπνημα».

Ο γνωστό αθλητής έδωσε λίγη χαρά στη χώρα μερικές μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη που μας βύθισε όλους στο πένθος, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από το Twitter.

Ανατριχιαστική προφητεία: Σπαράζει καρδιές η προφητική ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Ανάρτηση που εξελίχθηκε σε ανατριχιαστική προφητεία που σπαράζει καρδιές είχε κάνει την Τρίτη στο facebook o Κώστας Γενιδούνιας πριν την τραγωδία στα Τέμπη!

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο πρωταθλητής Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Επί της ευκαιρίας της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Διοίκησης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ) είχε γράψει τα εξής:

Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;”

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share