Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν - Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

10 Απριλίου 2023 10:45
Γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν - Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα λαμπερό γάμο, ο γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν. Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει πραγματικά! Παράλληλα, οι φωτογραφίες ενός γάμου έχουν κάνει όλο το διαδίκτυο να λυγίσει.

Ο DJ άρχισε να παίζει το κομμάτι “Like There’s No Yesterday”. Ο ερμηνευτής αυτού του κομματιού είναι ο Mark Wills, αγαπημένος τραγουδιστής της νύφης. Το ζευγάρι λοιπόν είχε ξεκινήσει να χορεύει και έμπαιναν στο ρυθμό και το συγκινητικό κλίμα της στιγμής, όταν συνέβη κάτι απροσδόκητο.

Το κομμάτι ξαφνικά σταμάτησε και ο DJ είπε στο μικρόφωνο ότι αντιμετώπιζε κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Ευτυχώς και περιέργως βολικά ένας πιανίστας ανέβηκε στη σκηνή και συνέχισε να παίζει το κομμάτι ζωντανά.

Το τραγούδι άρχισε ξανά και το ζευγάρι χόρευε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα Αλλά καθώς ο Brad στρέφει τη νύφη προς το μέρος της σκηνής, εκείνη ουρλιάζει από την έκπληξη που δεν ήταν άλλη από τον ίδιο τον Mark Wills με σάρκα και οστά μπροστά στο ζευγάρι, να ερμηνεύει το κομμάτι του για το ζεύγος!

Δείτε το βίντεο:

Ο γάμος τους ήταν υπέροχος και ετοιμάζονταν να κόψουν την τούρτα - Αυτό που έκανε ο γαμπρός στην νύφη θα σας εξοργίσει

Ο γάμος φαινόταν υπέροχος σε χώρα της Ασίας, με τον γαμπρό και την νύφη να περνούν εξαιρετικά μαζί με τους καλεσμένους, ώσπου ένα περιστατικό... σήκωσε τα πάντα στον αέρα.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην κεντρική Ασία, δείχνει τον γαμπρό εκνευρισμένο με την νύφη, όταν η τελευταία τον πειράζει με ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας, που ενώ πάει να τον ταΐσει, του παίρνει την μπουκιά.

Ο γαμπρός θυμώνει τόσο πολύ με το αστείο της, που της ρίχνει σφαλιάρα με τέτοια δύναμη, που η νύφη πέφτει το πίσω κάθισμα, κάτι που ήταν αρκετά χειρότερο από ένα άλλο απίστευτο περιστατικό σε δεξίωση.

Ένας άνδρας που στέκεται πίσω από τον γαμπρό, τον πιάνει ενώ μία σοκαρισμένη καλεσμένη παρηγορεί την νύφη.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που σηκώνει το πέπλο της νύφης προτού ο γαμπρός της δώσει να φάει μια μπουκιά από την τούρτα. Αμέσως μετά, η νύφη παίρνει κι αυτή ένα κομμάτι για να ταΐσει τον γαμπρό αλλά του παίρνει πίσω μόλις ο γαμπρός ανοίγει το στόμα του.

Αλλά η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη, καθώς με οργή ρίχνει σφαλιάρα στην νύφη, που πέφτει πίσω.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του γαμπρού, γράφοντας: «Αυτός ο τύπος πρέπει να πάρει ένα μάθημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η γυναίκα πρέπει να κάνει αίτηση διαζυγίου αμέσως» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ελπίζω να μην προχώρησε τον γάμο της».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share