Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ένας Αμερικανός πάει για δουλειές στη Σαουδική Αραβία: Το ανέκδοτο της ημέρας (20/5)

Πολύ γέλιο!

20 Μαΐου 2024 07:40
Ένας Αμερικανός πάει για δουλειές στη Σαουδική Αραβία: Το ανέκδοτο της ημέρας (20/5)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας Αμερικανός πάει για δουλειές στη Σαουδική Αραβία: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (20/05) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το ανέκδοτο:

Ένας Αμερικανός βρίσκεται για δουλειές στη Σαουδική Αραβία και νοικιάζει ένα αυτοκίνητο. Εκεί που τρέχει με 150 στη μέση της ερήμου τον σταματάει ένα περιπολικό.

«Κύριε, του λέει ο αστυνομικός, τρέχατε με 150 ενώ το όριο εδώ είναι 70».

«Ε, καλά, λέει άνετα ο Αμερικάνος, πείτε μου πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε γιατι βιάζομαι».

«Εδώ ισχύει ο Οθωμανικός νόμος», λέει αυστηρά ο αστυνομικός. «Δεν έχει πρόστιμα. Θα σε πάμε στην πόλη και εκεί θα έρθει ο Αμπτούλ και θα σε γ...».

Τον Αμερικάνο τον λούζει κρύος ιδρώτας. «Τι είναι αυτά που λέτε, εγώ είμαι Αμερικανός πολίτης, θέλω να δώ τον πρέσβη». Ο αστυνομικός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τον βάζει στο περιπολικό και τον πηγαίνει κατευθείαν στο δικαστή.

Ο Αμερικάνος φωνάζει, διαμαρτύρεται αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μη μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο περιμένει τη σειρά του.

Φέρνουν τον πρώτο κατηγορούμενο που κατηγορούνταν για ληστεία. «Να του κόψετε το δεξί χέρι», αποφασίζει ο δικαστής. Φέρνουν το δεύτερο που κατηγορούνταν για βιασμό και αποφασίζει να του κόψουν τα δύο χέρια και να τον ευνουχίσουν. Φέρνουν τον τρίτο που κατηγορούνταν για φόνο και αποφασίζει να του κόψουν το κεφάλι.

Γεμάτος αγωνία τότε ο Αμερικάνος γυρίζει στον Αμπτούλ που στεκόταν δίπλα του και του λέει: «Εμείς Αμπτούλ ένα γαμισάκι και τελειώσαμε, έτσι;».

Bonus ανέκδοτο

Μια μέρα ο Τοτός βγήκε στη αυλή του σπιτιού του να παίξει. Εκείνη τη στιγμή περνούσε ο σκουπιδιάρης και τον ρωτάει:

– Τοτέ, έχετε σκουπίδια;

– Ένα λεπτό να ρωτήσω τη μαμά μου. Μαμά, έχουμε σκουπίδια; ρώτησε.

– Ναι, Τοτέ μου.

Και τότε ο Τοτός προς το σκουπιδιάρη:

– Ναι, έχουμε, δεν θέλουμε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share