Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Έφη Αχτσιόγλου: Με υψωμένη γροθιά στην Κουμουνδούρου μετά τη νίκη Κασσελάκη - «Από αύριο ξεκινά νέος αγώνας» (video)

«Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον Στέφανο»

24 Σεπτεμβρίου 2023 23:33
Έφη Αχτσιόγλου: Με υψωμένη γροθιά στην Κουμουνδούρου μετά τη νίκη Κασσελάκη - «Από αύριο ξεκινά νέος αγώνας» (video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Έφη Αχτσιόγλου έφτασε το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την μεγάλη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του κόμματος και απάντησε με υψωμένη γροθιά, σήμα κατατεθέν της Αριστεράς.

«Ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η κοινωνία κοιτάει προς τα εμάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών. Τηλεφώνησα στον Στέφανο Κασσελάκη και του έδωσα συγχαρητήρια. Να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα.», ήταν κάποια από τα λόγια της.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας - Ψήφισε τον διάδοχό του

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Καισαριανή για να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με την Ελένη Λουκά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής, το οποίο βρίσκεται στο δημαρχείο της περιοχής.

Σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο οποίαν η όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες Έλληνες είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας - Ψήφισε τον διάδοχό του

Είμαι ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή στη μαζική ανταπόκριση των μελών μας το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share