Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Fake η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Παιδιά έχουν χακάρει το instagram»

Ανατροπή με την «επίθεση» στον πρώην σύντροφό της

2 Μαΐου 2024 18:40
Fake η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Παιδιά έχουν χακάρει το instagram»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρά κατά του Άρη Σοϊλέδη εξεπέλυσε η Μαρία Αντωνά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ένα ξέσπασμα που σε πολλούς φάνηκε περίεργο και τελικά ήταν, αφού η παρουσιάστρια έπεσε θύμα απάτης.

To story όλο νόημα της Μαρίας Αντωνά

«Άδειασε» τον Σοϊλέδη με 4 λέξεις η Μαρία Αντωνά - «Ήσουν μικρός σε όλα, τώρα...»

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραψε χαρακτηριστικά.

Θύμα χάκερ η Μαρία Αντωνά

Νωρίτερα, «Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Λεάννα Μάρκογλου θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια και έκανε μια ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Παιδιά έχουν χακάρει το Instagram της Μαρίας Αντωνά. Δεν έχει ανεβάσει αυτά τα στόρι», έγραψε η καλή της φίλη Λεάννα Μάρκογλου.

Fake η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Παιδιά έχουν χακάρει το instagram»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share