Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σποράδες: Πελάτης έδειρε υπάλληλο - Δεν ήταν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση

Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο

21 Μαρτίου 2024 11:20
Σποράδες: Πελάτης έδειρε υπάλληλο - Δεν ήταν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό βίας που είχε εκτυλιχθεί το 2021 έρχεται ξανά στο φως της επικαιρότητας. Ένας άνδρας που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων σε νησί των Σποράδων όπου απολάμβανε τις διακοπές του το 2021 ξυλοκόπησε τον υπάλληλο.

Δείτε επίσης: Σοκ στο Ρέθυμνο: Μαθητής χτύπησε στην κοιλιά έγκυο καθηγήτρια - «Πάγωσε» η σχολική αίθουσα

Σύμφωνα με το gegonotanews, στις 25 Αυγούστου του 2021 νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, το οποίο έπρεπε να επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα, ωστόσο όταν βρέθηκε στο γραφείο ενοικιάσεως ζήτησε να τον μεταφέρει υπάλληλος της εταιρείας σε παραλία του νησιού για να επιβιβαστεί σε σκάφος.

Πελάτης έδειρε υπάλληλο στις Σποράδες
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μετά την επιβίβασή του και την αναχώρησή του από το νησί ο υπάλληλος θα έπαιρνε το αυτοκίνητο και θα το επέστρεφε στην βάση του. Η εξυπηρέτηση που ζήτησε δεν έγινε δεκτή, ο υπάλληλος του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εκείνος άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπάει. Χτύπησε τον υπάλληλο με τον αγκώνα και τον απειλούσε, ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 38χρονος από την Αθήνα, δικάστηκε ερήμην την Τετάρτη 20 Μαρτίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 15 μήνες με αναστολή διότι κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και απειλή.

Σοκ: Ανήλικες ξυλοκόπησαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονη στην Κρήτη

Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφεται αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Το νέο αυτό περιστατικό ήρθε μόνο λίγες βδομάδες μετά από ένα σχεδόν ίδιο συμβάν που είχε λάβει τόπο στην Θεσσαλονική.

Πώς συνέβη

Τρεις 16χρονες επιτέθηκαν λίγο μετά τη λήξη του σχολείου σε 15χρονη, χτυπώντας τη στη μέση του δρόμου και βιντεοσκόπησαν το περιστατικό, σύμφωνα με το creta24.gr.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο από τις τρεις ανήλικες, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η τρίτη ανήλικη κατάφερε να διαφύγει.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share