Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Από τις 9:00-10:00 ο καιρός θα...» - Έδωσε το στίγμα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (Video)

«Τις επόμενες ώρες και έως το βράδυ φαινόμενα θα έχουμε προς...»

12 Φεβρουαρίου 2024 08:57
«Από τις 9:00-10:00 ο καιρός θα...» - Έδωσε το στίγμα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τελικά, οι καταιγίδες για τις οποίες έκαναν λόγο οι μετεωρολόγοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, δεν ήρθαν στην Αττική, με το κύμα κακοκαιρίας να εκτονώνεται προς τη Βοιωτία. Μόνο στην περιοχή των Βιλίων υπήρξε έντονη βροχόπτωση, ενώ τις επόμενες ώρες να σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές στην πρωτεύουσα.

Πάντως, ισχυρό ήταν το χτύπημα της κακοκαιρίας προς τα δυτικά, αλλά και στην Πελοπόννησο. Τις επόμενες ώρες και έως το βράδυ φαινόμενα θα έχουμε προς το Αιγαίο και την Κρήτη.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ίσως μέχρι το μεσημέρι να έχουμε κάποιες βροχές στην Αττική, αλλά όχι μεγάλης έντασης. Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 19 βαθμούς Κελσίου. Χθες, ο μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως από τις 9:00-10:00 ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητότατα στην πρωτεύουσα.

Ανήσυχος ο Τάσος Αρνιακός: «Πέρασμα της καταιγίδας και από την Αττική! 40 τόνους νερού ανά στρέμμα...» (Video)

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες; Ο Τάσος Αρνιακός τονίζει πως τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικά.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως το πέρασμα της καταιγίδας από την Αττική ήταν επιλεκτικό, με 40 τόνους νερού ανά στρέμμα να πέφτουν στα Βίλλια. Παράλληλα, αντίστροφη μέτρηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για την κακοκαιρία express.

Δείτε στο βίντεο τι λέει ο Τάσος Αρνιακός και την εκτίμησή του, πως ο χειμώνας δεν τελειώνει τόσο εύκολα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share