Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Απόπειρα γυναικοκτονίας - Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο δράστης - Προκαλεί με την απολογία του

Αρνείται πως πήγε να βιάσει τη μητέρα του παιδιού τους

21 Δεκεμβρίου 2021 12:28
Απόπειρα γυναικοκτονίας - Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο δράστης - Προκαλεί με την απολογία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοχος κρίθηκε ο 39χρονος που συνελήφθη αφότου επιχείρησε να σκοτώσει τη σύντροφό του και μητέρα του ανήλικου παιδιού του, μπροστά μάλιστα στα μάτια εκείνου, μέσα στο σπίτι τους, πριν επέμβει έγκαιρα η αστυνομία και αποτρέψει ακόμη μία γυναικοκτονία στη χώρα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για απόπειρα βιασμού.

δικη-θεσσαλονικη

Ρόδος - "Κόλαφος" ο Εισαγγελέας κατά του παππού που ασέλγησε στην 8χρονη εγγονή: Ένοχος για τέσσερα κακουργήματα

Αναλυτικότερα, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 39χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δικηγόρος του 39χρονου, Αθανάσιος Παπαφυλάκης, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι μεταξύ άλλων, ότι ο καυγάς μεταξύ του 39χρονου και της συντρόφου του ξεκίνησε από κάτι ασήμαντο και μετά ο δράστης ξέφυγε.

δικη-θεσσαλονικη

Ο 39χρονος – σύμφωνα με τον δικηγόρο του – αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

”Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο. Ο καυγάς έγινε έντονος και προσπάθησα να της σκίσω τα ρούχα, αλλά όχι να την βιάσω. Ξέφυγα πήρα το μαχαίρι και της επιτέθηκα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω”, είπε ο 39χρονος στην απολογία του στον ανακριτή.

Η ζωή της γυναίκας σώθηκε επειδή η ίδια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στη γειτονιά, μπήκαν στην πολυκατοικία, παραβίασαν την εξώπορτα και έσωσαν τη γυναίκα που βρισκόταν με το μαχαίρι στον λαιμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share