Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φώναζε με σφάζει, βοήθεια - Tη μαχαίρωνε σε πραγματικό χρόνο» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη (Video)

«Αντικρίσαμε ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί»

21 Δεκεμβρίου 2021 10:16
«Φώναζε με σφάζει, βοήθεια - Tη μαχαίρωνε σε πραγματικό χρόνο» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα του διαμερίσματος αποδείχθηκαν σωτήρια για τη ζωή μιας 38χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Δείχνουν τον τρόπο που οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στα ενδότερα το πρωί του περασμένου Σαββάτου και να τη σώσουν από τα χέρια του συζύγου της, του άντρα που προσπαθούσε να την σκοτώσει μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού τους.

Το σοκ στη γειτονιά της Θεσσαλονίκης που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα, οι μαρτυρίες για τις σκηνές τρόμου, μαζί με την αυτοψία της εκπομπής «LIVE NEWS» στην επίμαχη πολυκατοικία, δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις λίγες ώρες πριν ο 39χρονος βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί.

«Φώναζε με σφάζει, βοήθεια»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Χρήστος Μωραΐτης, ο ένας από τους αστυνομικούς που έσωσαν τη γυναίκα, συγκλονίζει με τη μαρτυρία του. «Κάναμε το καθήκον μας, κάνουμε κάθε μέρα τέτοια πράγματα, είμαστε δίπλα στον πολίτη».

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο αρχιφύλακας τόνισε ότι η έγκαιρη επέμβαση αποδείχθηκε σωτήρια. «Το κέντρο επιχειρήσεων έκανε σωστά τη δουλειά του, έστειλε περιπολικά παντού και ΕΚΑΒ. Το βρήκαμε γρήγορα. Σπάσαμε την πόρτα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η γυναίκα φώναζε ‘με σφάζει, βοήθεια’. Αντικρίσαμε ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί, τη μαχαίρωνε σε πραγματικό χρόνο. Αιφνιδιάστηκε όταν μας είδε, απομακρύνθηκε από τη γυναίκα και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του».

Όπως αναφέρει ο κ. Μωραΐτης, ο δράστης κινήθηκε απειλητικά και ενάντια των αστυνομικών προσπαθώντας μάλιστα να μαχαιρώσει έναν. Τους αστυνομικούς συνεχάρη προσωπικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρακάκος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share