Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

"Τον ανάγκασαν να πέσει από μεγάλο ύψος": Σοκάρει η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα bullying!

Φρικτές αποκαλύψεις!

12 Οκτωβρίου 2021 12:21
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για το bullying και τον εκβιασμό που υπέστη μαθητής της Γ’ Γυμνασίου από ομάδα νεαρών στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή μιλώντας στον ΑΝΤ1, «πριν από τρεις μήνες το παιδί μου δεν ένιωθε καλά. Ήταν κλειστός, δεν μιλούσε πολύ, ήταν μέσα στο σπίτι με φόβο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και τον πλησίασα να τον ρωτήσω τι συμβαίνει. Μου απάντησε τίποτα».

Η μητέρα πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον μεγάλο της γιο στην Αθήνα και της είπε ότι «ο μικρός κάνει παρέα με δύο άτομα που δεν πρέπει. Τον συμβούλευσε και εκείνος να μην κάνει παρέα με αυτά τα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα τόνισε η ίδια, «ο μικρός είναι χαμηλών τόνων. Φοβόταν επειδή του έλεγαν θα σκοτώσουμε τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τον αδελφό σου και του ζητούσαν χρήματα».

Περιγράφοντας πώς έσπασε το πόδι του το παιδί, η μητέρα του είπε «όταν τους έδωσε 150 ευρώ μέσα σε δύο ημέρες του ζήτησαν κι άλλα χρήματα. Τον συναντούσαν στο γυμναστήριο. Του έσπασαν το πόδι την άλλη μέρα όταν δεν τους έδωσε το ποσό που ζήτησαν. Τον πήγαν σε μια μάντρα με ύψος 3 μέτρα και του είπαν αφού δεν έφερες τα λεφτά, θα πέσεις τώρα. Τον ανάγκασαν να πέσει. Όταν έσπασε το πόδι, πήγα το παιδί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τη μητέρα «από φόβο έκανε παρέα, μου είπε ο ίδιος. Την άλλη μέρα πήγαμε στην Αστυνομία, η οποία έκανε τα πάντα, βρήκαμε αγάπη και εκεί τα είπε όλα ο γιος μου».

«Εχασα την 14χρονη κόρη μου από ιατρικό λάθος» - Τι καταγγέλλει ιερέας

Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 14χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται. Επίσης, στο Ρέθυμνο μαθητής αρνείται να πάει σχολείο λόγω bullying!

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, στο ThessToday.gr, ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

«Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου» ήταν τα λόγια της Γωγούς στον πατέρα της, λίγες ημέρες πριν υποβληθεί στη μοιραία χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, ο γιατρός τοποθέτησε λάθος τον δακτύλιο, με αποτέλεσμα το 14χρονο κοριτσάκι να περάσει δύο ημέρες με σπαρακτικούς πόνους, χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share