Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Ερωτευμένες» με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Γράμματα από «θαυμάστριες» δέχεται ο 34χρονος - Η πρώτη αντίδρασή του μετά την απόφαση του Δικαστηρίου

«Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι...»

17 Μαΐου 2022 13:33
«Ερωτευμένες» με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Γράμματα από «θαυμάστριες» δέχεται ο 34χρονος - Η πρώτη αντίδρασή του μετά την απόφαση του Δικαστηρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που του αποδόθηκαν (ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία).

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε μία αποκλειστική δήλωση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" .

"Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντρετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν", είπε.

«Ερωτευμένες» με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Γράμματα από «θαυμάστριες» δέχεται ο 34χρονος

Έγλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες φυλακές θα «φιλοξενήσουν» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Δίπλα σε βαρυποινήτες ο 34χρονος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.. Το επόμενο ζήτημα, που αφορά στο όνομά του είναι η φυλακή, που θα τον φιλοξενήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τρίτη 17/5 έγιναν γνωστά τα 4 πιθανά σημεία, που αναμένεται να μεταφερθεί και να μείνει εκεί πλέον μόνιμα.

«Στου Δομοκού είναι φυλακές υψίστης ασφαλείας και εκεί έχουν φιλοξενήσει άτομα με πολύ βαριά αδικήματα, τρομοκρατίες και κατάδικοι με ασφαλιστικά μέτρα. Το Μαλανδρίνου είναι πιο κοντά στην Αττική και ίσως εκεί να μείνει ο Αναγνωστόπουλος, το συμβούλιο θα αποφασίσει εν τέλει».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share