Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον φονιά της Κυριακής – Δίλημμα για το εάν θα μεταβεί στο ψυχιατρικό ίδρυμα Κορυδαλλού ή στο κελί

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε μεταφερθεί από το Αττικόν μετά την αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας

15 Απριλίου 2024 12:23
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον φονιά της Κυριακής – Δίλημμα για το εάν θα μεταβεί στο ψυχιατρικό ίδρυμα Κορυδαλλού ή στο κελί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξιτήριο θα λάβει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε μεταφερθεί από το Αττικόν μετά την αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Παράλληλα δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την εμπλοκή της ελληνικής αστυνομίας στην γυναικοκτονία.

Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον φονιά της Κυριακής

Η Γενική Γραματεία εγκληματικής πολιτικής υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση έχει με τους εδικούς, σκέφτονται εάν ο 39χρονος θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί.

Αν μεταφερθεί στο κελί, τότε θα πάει σε κελί με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ θα τον ελέγχουν κάθε λιγότερο από 20 λεπτά.

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ντοκουμέντο «καίει» τον φρουρό του ΑΤ - Κοιτάζει τον 39χρονο να μαχαιρώνει την Κυριακή (video)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο μοιραίο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 28χρονη Kυριακή.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (12/4) φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Είναι μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει, σημείωσε η δημοσιογράφος του Star.

Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share