Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν τον δολοφόνο της Κυριακής

Μπροστά στα μάτια του φρουρού το τραγικό συμβάν

17 Απριλίου 2024 10:14
Άγιοι Ανάργυροι: Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν τον δολοφόνο της Κυριακής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ώρα της αλήθειας έφθασε για τον δολοφόνο της Κυριακής καθώς με εντολή της 25ης ανακρίτριας θα εξεταστεί άμεσα από τρεις ψυχιάτρους οι οποίοι θα είναι εκείνοι που θα καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πάσχει από τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που επικαλείται ή προσποιείται προκειμένου να πέσει στα «μαλακά».

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής μέσα από τον Κορυδαλλό - «Την αγαπώ, δε θυμάμαι τι έγινε…»

Οι τρεις ψυχίατροι είναι ο διορισμένος πραγματογνώμονας από τη δικαστική λειτουργό και μέχρι στιγμής δύο τεχνικοί σύμβουλοι – από την πλευρά της μητέρας και του πατέρα της άτυχης κοπέλας .

Μέχρι στιγμής όσοι ψυχίατροι τον έχουν δει έκαναν λόγο για ένα χειριστικό άτομο με επιλεκτική αμνησία, ο οποίος επιμένει μέχρι και σήμερα ότι δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα.

Παράλληλα η πλευρά της μητέρας ζητά από την ανακρίτρια δύο πράγματα:

– Να κατασχεθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής και να διερευνηθεί αν έχει γίνει νοθεία και έχουν παραλειφθεί κρίσιμα λεπτά από το μοιραίο βράδυ τη στιγμή του εγκλήματος. Η ελληνική αστυνομία με ανακοίνωσή της, την Δευτέρα επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μοντάζ και ότι η κάμερα του αστυνομικού τμήματος καταγράφει όταν υπάρχει κίνηση.

– Να διωχθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως οι υπαίτιοι το βράδυ της δολοφονίας δείχνοντας έτσι τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν με ασύλληπτα και εγκληματικά λάθη την υπόθεση της κοπέλας.

Στο βίντεο έξω από το αστυνομικό τμήμα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα γίνονται μπροστά στα μάτια του φρουρού ο οποίος βγαίνει από το κουβούκλιο τη στιγμή που ο δολοφόνος έχει ρίξει την 5η μαχαιριά. Τον αφοπλίζει τη στιγμή που πάει να ρίξει την 6η μαχαιριά αλλά για την άτυχη Κυριακή, που βρίσκεται πεσμένη στο δρόμο είναι αργά καθώς ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά πεθαίνει.
Ο φίλος της είναι εκείνος που ειδοποιεί τις αστυνομικίνες οι οποίες κατεβαίνουν στο δρόμο.

Έξι αστυνομικοί θα δώσουν πρώτα τις έγγραφες εξηγήσεις τους στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που έχει διαταχθεί με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ παράλληλα «τρέχει» και η προκαταρκτική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες των έξι αστυνομικών, η οποία διενεργείται με εντολή του Εισαγγελέα.

Από την πλευρά τους πάντως οι γονείς της Κυριακής έχουν σκοπό να κινηθούν εναντίον τους τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share