Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο κόσμος ψάχνει αφορμές για να βγάλει την κακία...» - Τα μηνύματα του 34χρονου μετά το έγκλημα! (Video)

Το θέατρο που έπαιζε σε γνωστούς και φίλους

17 Μαΐου 2022 10:13
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο κόσμος ψάχνει αφορμές για να βγάλει την κακία...» - Τα μηνύματα του 34χρονου μετά το έγκλημα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς ολοκληρώθηκε εχθές και το δικαστήριο ανακοίνωσε την τελική ποινή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μία ημέρα μετά τη δίκη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και η Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτουν πως παραπλανούσε φίλους και γνωστούς που του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 26 Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταλαβαίνει ότι η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του. Μάλιστα, με ένα τηλεφώνημά του, ο τότε επικεφαλής Κωνσταντίνος Χασιώτης του δείχνει ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά του. Μετά από αυτό, επιχειρεί να μπερδέψει το στενό του φιλικό κύκλο ότι δεν είναι αυτός ο ένοχος.

Όταν ομολόγησε μετά από λίγες ημέρες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ήξερα ότι θα φτάσετε σε μένα αλλά ήλπιζα να μην τα καταφέρετε»

26.05.2021 ώρα 22:02

Μήνυμα Μπ.Αναγνωστόπουλου σε φίλο του

«Φίλε δεν υπάρχει δικαίωση για μένα, όταν τους πιάσουν η δικαίωση θα είναι για τη γυναίκα μου. Για εμένα ότι και να γράψουν ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, κανείς δεν ξέρει τι έχω περάσει»

26.05.2021 ώρα 22:17

Μήνυμα Μπ. Αναγνωστόπουλου σε φίλη του

«Έτσι είναι ο κόσμος, ψάχνει αφορμές για να βγάλει την κακία μέσα από την ψυχή του. Στην μικρή στηρίζομαι και προσπαθώ να την κρατάω χαρούμενη όσο γίνεται, τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου»

27.05.2021 ώρα 22:32

Μήνυμα Μπ.Αναγωστόπουλου σε φίλο του

«Ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι έχει χαθεί η γυναίκα μου. Στεναχώρια είναι, όχι κάτι πιο πολύπλοκο».

Την ίδια ημέρα γράφει σε έναν ακόμη φίλο του: «Γενικά δεν είμαι ιδιαίτερα καλά θα έλεγα. Κάνω υπομονή»

Όταν οι φίλοι του τον ενημερώνουν ότι υπάρχουν στοιχεία για το ποιος διέπραξε το έγκλημα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποιος είπε ότι είμαστε κοντά για να σου πω και αν κάτι άκουσε ή το λέει έτσι»

Σε μία άλλη φίλη του και ενώ έχουν περάσει 15 ημέρες από την τέλεση του εγκλήματος γράφει: «Μην ανησυχείς για ότι γράφεται, εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου και δεν με ενδιαφέρει. Το ήξερα από νωρίς ότι θα ξεσαλώσουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, οπότε δεν μου έκανε καμία εντύπωση».

«Πιστεύω ότι θα τους βρούνε είναι θέμα χρόνου», είπε συνεχίζοντας.

Σε άλλο μήνυμα και πάλι στις 26 Μαΐου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρεται και στην κόρη του Λυδία, λέγοντας ότι στηρίζεται σε αυτή. «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσπαθώ για τη μικρή, μόνο πάνω της στηρίζομαι», σημείωσε.

«Προσπαθώ να ηρεμήσω, με την κόρη μου κυρίως όλη τη μέρα. Δεν είμαι καλά ακόμα», ανέφερε νωρίτερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share