Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λύτρωση για τη μικρή Λυδία - Άλλαξε επίσημα επίθετο η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η δικαστική απόφαση και η νέα ζωή στις Φιλιππίνες

17 Απριλίου 2024 09:48
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λύτρωση για τη μικρή Λυδία - Άλλαξε επίσημα επίθετο η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα είναι πάντοτε μια υπόθεση, που θα συγκλονίζει την χώρα μας, με τα ευχάριστα νέα όμως να έρχονται προς λύτρωση της μικρής Λυδίας απέναντι στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς με δικαστική απόφαση άλλαξε το επίθετό της, χωρίς να έχει την κηλίδα του φονιά της Καρολάιν πάνω της, επιβεβαιώνοντας όσα ήδη ακούγονταν.

Η ανήλικη πλέον ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες ονομάζεται Λυδία Κράουτς. Σημαντικό είναι ότι ο πατέρας της την είχε τοποθέτησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του, με τον οποία δεν έχει καμία επαφή πλέον.

Ο ίδιος ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του αλλά και του σκύλου τους.

Θεατρίνος Νο.2: Άλλη φάτσα, ίδια ράτσα! «Α ρε καραγκιόζη...» - Η οργή του 39χρονου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν μαθεύτηκε πως σκότωσε την Καρολάιν

Σoκαρισμένη παραμένει ολόκληρη η Ελλάδα με την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με τpαγικό θuμα μία 41χρονη έγκυο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., οι δολοφόνοι της αδικοχαμένης Γεωργίας Μουράτη είναι ο 39χρονος σύντροφός της και ο φίλος του. Επίσης, ξέσπασε η μάνα του 39χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

Η αλήθεια είναι πως η δολοφονία αυτή ξύπνησε μνήμες από το έγκλημα που το 2021 μας τάραξε όλους. Από την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επί αρκετό καιρό έπαιξε θέατρο λέγοντας πως σκότωσαν την γυναίκα του ληστές!

Το ίδιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση αφού ο σύζυγος της Γεωργίας πριν λίγες ημέρες έκανε έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στην ίδια την Γεωργία να επικοινωνήσει μαζί του, ή σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει!

«Έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αναζητήσεων να δούμε τι έχει γίνει και που είναι. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα μπορούσα να βοηθήσω, να δώσω στις αρχές ότι πληροφορίες είχα. Μέχρι σήμερα το πρωί κοιτούσα το πως θα βοηθήσω τις αρχές. Είμαι κοντά στην οικογένεια αν χρειαστεί το οτιδήποτε».

Η οργή του 39χρονου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν μαθεύτηκε πως σκότωσε την Καρολάιν

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση αυτή είναι πως, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο twitter, ο 39χρονος σύντροφός της το 2021, που έγινε γνωστό πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι τελικά ο δολοφόνος είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Κρίμα» με φατσούλες που κλαίνε από την θλίψη!

Η οργή του 39χρονου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν μαθεύτηκε πως σκότωσε την Καρολάιν

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share