Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Κάμερα καταγράφει καρέ - καρέ ύποπτο άντρα να πυροβολεί πεζούς μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα

Αδιανόητο περιστατικό!

4 Μαΐου 2020 12:25
Κάμερα καταγράφει καρέ - καρέ ύποπτο άντρα να πυροβολεί πεζούς μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα

Ένας ύποπτος άντρας πυροβολεί πεζούς μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα και το γεγονός έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Να σημειωθεί πως άλλο ένα τροχαίο με θύμα ένα 3χρονο αγοράκι σημειώθηκε και το Σάββατο.

Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας κυνήγησε τον άνδρα που εμπλέκεται σε αυτό το σχεδόν μοιραίο περιστατικό που συνέβη.

Μετά τη σύγκρουση ενός αυτοκινήτου, ο ύποπτος φέρεται να δραπέτευσε ενώ τραυμάτισε ένα άλλο όχημα, ωθώντας τη γυναίκα οδηγό από το δεύτερο αυτοκίνητο να φύγει για να οδηγήσει.

Στη συνέχεια χτύπησε και μια άλλη γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο, η οποία όπως έγινε γνωστό ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Ναού Emily Ocelus, 21 ετών. Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με την οικογένειά της να μην μπορεί να την επισκεφτεί. Ενώ παραμένουν άγνωστα προς το παρόν τα στοιχεία του άντρα.

Δείτε καρέ καρέ την στιγμή του τροχαίου:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε πεζή στη Βασιλίσσης Όλγας

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη η είδηση της παράσυρσης πεζής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας από μοτοσυκλετιστή, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με το thestival.gr, η μοτοσυκλέτα που κινείτο στην λεωφόρο παρέσυρε πεζή γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Προ ημερών, μάλιστα, σοβαρό τροχαίο υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η γυναίκα είναι ηλικίας 53 ετών και αμέσως μετά το τροχαίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Μακάβριο σκηνικό στη Λάρισα: Βρέθηκε πτώμα σε κανάλι

Μακάβριο σκηνικό υπήρξε στη Λάρισα, αφού βρέθηκε πτώμα σε κανάλι στον Πλατύκαμπο το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το larissanet.gr, το πτώμα βρέθηκε σε σήψη στην περιοχή. Περίπου στις 7 το απόγευμα πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της το 1ο Πυροσβεστικό Σώμα, άνδρες του οποίου έδρασαν και έβγαλαν από το κανάλι το πτώμα. Στην ίδια περιοχή, μάλιστα, υπήρχε πτώμα που περίμενε για καιρό στο νεκροτομείο.

Δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί, αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, γιατί ήταν σε προχωρημένη σήψη και εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share