Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι σε νοσοκομείο - Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο

Τι συνέβη;

2 Μαΐου 2020 11:30
Καλαμάτα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι σε νοσοκομείο  - Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέπνευσε, σήμερα τα ξημερώματα, νήπιο ηλικίας 3 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος -και στο οποίο επέβαινε το τρίχρονο αγόρι- εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο 71ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας - Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Μετά την εκτροπή το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το νήπιο και η 22χρονη συνοδηγός.

Στην συνέχεια και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τρίχρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του.

Ωστόσο χθες συνέβη ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε πεζή στη Βασιλίσσης Όλγας

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη η είδηση της παράσυρσης πεζής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας από μοτοσυκλετιστή, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με το thestival.gr, η μοτοσυκλέτα που κινείτο στην λεωφόρο παρέσυρε πεζή γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Προ ημερών, μάλιστα, σοβαρό τροχαίο υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η γυναίκα είναι ηλικίας 53 ετών και αμέσως μετά το τροχαίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Μακάβριο σκηνικό στη Λάρισα: Βρέθηκε πτώμα σε κανάλι

Μακάβριο σκηνικό υπήρξε στη Λάρισα, αφού βρέθηκε πτώμα σε κανάλι στον Πλατύκαμπο το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το larissanet.gr, το πτώμα βρέθηκε σε σήψη στην περιοχή. Περίπου στις 7 το απόγευμα πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της το 1ο Πυροσβεστικό Σώμα, άνδρες του οποίου έδρασαν και έβγαλαν από το κανάλι το πτώμα. Στην ίδια περιοχή, μάλιστα, υπήρχε πτώμα που περίμενε για καιρό στο νεκροτομείο.

Δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί, αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, γιατί ήταν σε προχωρημένη σήψη και εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share