Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: 27χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Ανατριχιαστικό!

1 Μαΐου 2020 15:33
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: 27χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην Ηλεία και την περιοχή του Κατακόλου, με έναν 27χρονο να ξεψυχά στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/4).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως αναφέρει το ilialive.gr, η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος στην επαρχιακή οδό Κατακόλου - Κορακοχωρίου, με κατεύθυνση προς τον Άγιο Ανδρέα, ανατράπηκε, για άγνωστους ακόμα λόγουςμ και εξετράπη από την πορεία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Λίγο αργότερα, διερχόμενος οδηγός είδε τον 27χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σε μια σοκαριστική καταγγελία, επίσης, περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή.

Η σορός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ εκτιμάται ότι θάνατός του ήταν ακαριαίος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε πεζή στη Βασιλίσσης Όλγας

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη η είδηση της παράσυρσης πεζής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας από μοτοσυκλετιστή, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με το thestival.gr, η μοτοσυκλέτα που κινείτο στην λεωφόρο παρέσυρε πεζή γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Προ ημερών, μάλιστα, σοβαρό τροχαίο υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η γυναίκα είναι ηλικίας 53 ετών και αμέσως μετά το τροχαίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Μακάβριο σκηνικό στη Λάρισα: Βρέθηκε πτώμα σε κανάλι

Μακάβριο σκηνικό υπήρξε στη Λάρισα, αφού βρέθηκε πτώμα σε κανάλι στον Πλατύκαμπο το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το larissanet.gr, το πτώμα βρέθηκε σε σήψη στην περιοχή. Περίπου στις 7 το απόγευμα πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της το 1ο Πυροσβεστικό Σώμα, άνδρες του οποίου έδρασαν και έβγαλαν από το κανάλι το πτώμα. Στην ίδια περιοχή, μάλιστα, υπήρχε πτώμα που περίμενε για καιρό στο νεκροτομείο.

Δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί, αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, γιατί ήταν σε προχωρημένη σήψη και εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share