Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταγγελία σοκ: Περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή στη Νίκαια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

30 Απριλίου 2020 13:21
Καταγγελία σοκ: Περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή στη Νίκαια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή καταγγελία φέρνει στο φως η ιστοσελίδα dytikesmaties.gr για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια, ενώ παρόμοιο τροχαίο σοκάρει και την Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης, «το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, ανεβαίνοντας την οδό Καραολή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP κάθετα της Λαοδικείας παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του».

Ο αναγνώστης, συνεχίζει καταγγέλλοντας ότι: «αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν. Η τύχη του νεαρού άγνωστη. Κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις παρά μόνο προσπάθησαν να καλύψουν τον οδηγό του περιπολικού και να μας εμποδίσουν να βγάλουμε φωτογραφίες».

Το τροχαίο, επιβεβαιώνεται από το γραφείο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιος από τους δύο οδηγούς έχει την υπαιτιότητα.

Σε επικοινωνία με το αρχείο του ΕΚΑΒ, ενημερωθήκαμε ότι ο νεαρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έχοντας βαριές κακώσεις στα πόδια.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

10χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Άφαντος ο οδηγός

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός οδηγού που φέρεται να τραυμάτισε και να εγκατέλειψε ένα 10χρονο κορίτσι στην Πάτρα. Ενώ, σε μία έκρηξη οργής προέβη μια χαροκαμένη μητέρα στην Πάτρα για τα μέτρα που έχουν επιβάλει για τις επισκέψεις στα νεκροταφεία, μη μπορώντας να πάει στον τάφο του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας που αναζητείται, οδηγώντας ΙΧ φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε το 10χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αμέσως μετά το συμβάν, που έγινε χθες το πρωί στην Πάτρα, περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η 10χρονη διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ελαφριά τραύματα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανήλικής και εγκατάλειψη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share