Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Λάβρα» για τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Τα παιδιά ξέρουν ότι...»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

27 Μαΐου 2024 19:48
«Λάβρα» για τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Τα παιδιά ξέρουν ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε σε δάκρυα πριν αρκετό καιρό για το σκληρό 2021, που πέρασε τότε, με την ίδια να βλέπει να περνούν στο αφιέρωμα το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη και το θάνατο της μητέρας της.

Όπως εξήγησε αυτό που την απασχόλησε περισσότερο στο θέμα του χωρισμού της ήταν το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά της και το τι θα ακούσουν από τους γύρω τους, με την παρουσιάστρια παράλληλα να χαμογελά ξανά.

Η συγκίνηση της Καραβάτου

«Η μεγάλη μου νίκη είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και οι γονείς μου έχουν να κάνουν με αυτό. Σε μια δουλειά όπως η δική μας είναι αδύνατον να μη δείξεις έστω και κάποιες φορές ποιος είσαι. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς αυτή την αυθεντικότητα ή την αλήθεια να τη βγάλεις και αυτό είναι μεγάλο προσόν.

Δεν έκανα κάτι επισταμένα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα όταν βγήκα στον αέρα και αν κάτι μας έσωσε τότε, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, είναι ότι ήμασταν μεγάλοι, είχαμε κάνει κάποια πράγματα. Είχα παντελή άγνοια κινδύνου», είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, είπε: «Με απασχολεί και θα με απασχολεί πάντα. Άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι η οικογένεια είναι μαζί και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και να της πουν οτιδήποτε.

Όταν ήμουν στην Κρήτη για τη μητέρα μου την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θα πρέπει να πει στο σχολείο τι συνέβη με τη γιαγιά. Εκείνη μου είπε ότι δεν χρειάστηκε να πει κάτι γιατί όλοι έπεσαν πάνω της και της έλεγαν συλλυπητήρια. Τότε μου είπε ότι “οτιδήποτε συμβαίνει στην οικογένειά μας το μαθαίνουν όλοι” και της απάντησα ότι έτσι είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share